Polycom RealPresence Group 300

Ефективната комуникация между различните клонове на една компания придобива все по-голямо значение в съвременната бизнес среда. Различните работни екипи, които често пъти са позиционирани на крайно отдалечени точки един от друг, трябва да вършат повече работа с по-малко ресурси. Точно видео комуникацията е инструментът, който може да подобри производителността на екипите, без значение на разстоянията между тях.

Серията видеоконферентни системи Polycom Real Presence (300, 500  700) съчетават в себе страхотно видео качество и простичък интерфейс с нови функционалности, широка оперативна съвместимост и изгодна цена. А освен това устройствата на Polycom имат имат отворен стандарт и ще комуникират безпроблемно с милиони други устройства на други марки по целия свят.

Оптимизирана за по-малки групи , видеконферентната система Polycom RealPresence Group 300 е идеална за малки заседателни зали, стаи за посрещане на гости и клиенти и офиси. Тя може бързо и лесно да бъде конфигурирана и настроена, много компактна, с елегантен дизайн, който не се натрапва  и не претрупва стаята.

>> За допълнителна информация

>> Към сайта на производителя