Конферентна камера AVer VC322

AVer VC322 е водеща на пазара 4K PTZ USB видео конферентна камера, проектирана за стаи за конференции с ограничено пространство до 6-8 човека, като предлага висококачествена видео конферентна връзка, която превъзхожда чисто софтуерно базираните системи, но без разходите за традиционния хардуер.

Перфектният избор за малки стаи
С изключителното качество на изображението в 4K и широкото зрително поле от 85 °, VC322 лесно поставя всички участници в ясен фокус. Освен това, нейният остър и компактен високоговорител гарантира, че всеки може да чуе и да бъде чут. VC322 е вашият най-добър избор за срещи до 6-8 души.

Реалистично среща "Очи в очи" с 4K PTZ камера
VC322 надхвърля всички очакванията за това какво може да направи USB камерата. С VC322 вече няма нужда да се толерира лошото видео качество.  4K видеото осигурява превъзходна разделителна способност, баланс на цветовете и детайлност. Тя осигурява ултра рязка яснота с леща, която ви позволява да премествате, наклонявате и увеличавате прецизно, без да губите фокуса.

Мощен високоговорител с 360 градусов приемник
Един е достатъчен. Край на верижното свързване на спикери, VC322 прави вашата маса подредена с мощен високоговорител, който премахва необходимостта от бутане с колеги, за да бъдете чути. Два еднопосочни микрофона гарантират, че всички звучат толкова добре, колкото изглеждат, а с аудио пикап от диаметър 6 м, напълно оптимизира вашето среща.

Голямо зрително поле 
85 ° FOV на VC322 лесно поставя всеки на масата в полезрението. Няма повече чувство на неудовлетвореност от контрола на камерата или от режима на сядане. Само се фокусирайте върху срещата и оставете камерата да свърши цялата работа.

Уникален компактен дизайн
Търсите камера, която идеално се вписва в залата за срещи? Компактният дизайн на VC322 го прави напълно незабележима част от вашата стая за срещи.

Производител
Aver