Аудио Арте осигури видеоконферентната връзка за международна работна среща от Министерството на външните работи

С помощта на видеконферентна система, осигурена и инсталирана от Аудио Арте, бе осъществена видеконферентна международна работна среща между държавни служители на 6 държави – България, Унгария, Румъния, Чехия, Полша и Словакия. Аудио Арте осигури видео и аудио общуването чрез видеоконферентна система Aver EVC 300, която бе инсталирана в Министерството на външните работи на България.

Експерти от 6 държави имаха възможност безпроблемно да общуват помежду си чрез видео и аудио връзка, без да се налага да пропътуват огромни разстояния, за да са един до друг.

Моделът Aver ЕVC 300 е идеално видеконферентно решение Full HD резолюция за малкия и среден бизнес. Тя е интелигентна и икономична видеоконферентна система, позволяваща едновременна свързаност на до 4 участника. Компактен и изключително ефективен моделът ЕVC300 е едно от нискобюджетните предложения на Aver. ЕVC300 е с висококачествена 2-мегапикселова камера с автоматичен фокус, PTZ функция и 16х оптичен зуум, която предава кристално ясен образ. Комплекта включва още един елегантен, дизайнерски проектирани микрофон и инфраред дистанционно управление за лесно, интуитивно навигиране.

Министерството на външните работи на България е поредната институция, която се доверява на видеоконферентните продукти и услуги предлагани от Аудио Арте. Клиенти на компанията са още Институтът за информационни и комуникационни технологии при Българска академия на науките, Апелативен съд, Софийски университет „Климент Охридски“, Технически университет София, Медицински университет Плевен и още много други.
Аудио Артепредлага продажба и наем на видеоконферентна техника за събития, семинари, обучения и други. Повече информация можете да получите на тел. 02/964 11 15.

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Аудио Арте осигури видеоконферентната връзка за международна работна среща от Министерството на външните работи