Аудио Арте показа най-новото при видеоконферентните системи

Компанията проведе своята трета поредна годишна Конференция на партньорите в областта на видеоконферентните системи и технологии

Аудио Арте, водещ доставчик на системи за видеокомуникация в България, демонстрира най-новите продукти и решения за видеоконферентни системи по време на своята трета поредна годишна Конференция на партньорите в областта на видеоконферентните системи и технологии. Тя се проведе на 10 април 2014 г., в сградата на Института по информационни и комуникационни технологии (ИИКТ) към Българска академия на науките (БАН) в София. Събитието бе в ИИКТ, защото точно там Аудио Арте  оборудва специализирана мултимедийна зала, в която са инсталирани едни от най-новите видеконферентни системи, 3D системи за визуализация, както и система за автоматизация на конферентна зала.

На конференцията бе направен обзор на най-новите решения и модели от водещите производители на видеоконферентни системи - Cisco, Avaya/Radvision, Polycom, LifeSize, AVer. Специалистите от Аудио Арте споделиха информация и практически опит по приложението, подбора и продажбите на такива системи.

Бяха направени специални демонстрации на различни видеконферентни решения и устройства – моделите Radvision Scopia Elite MCU, AVer EVC 900, AVer EVC 130P, Radvision Scopia Meeting Center и др.

Интерес сред гостите на конференцията предизвикаха видеоконферентните срещи „на живо“ с партньори базирани в Норвегия - Арилд Скири от Sony Europe Professional, в Тайван - Тони Лий от Aver, а така също и с клиенти на Аудио Арте от България.

Според Маргарит Аладжемов, управител на Аудио Арте, целта на тази конференция е не само да покаже новостите при видеконферентните системи, технологии и да демонстрира продукти и възможности, а и да сподели с интеграторите, доставчиците на оборудване и партньорите си знания и реален опит, натрупан до момента в тази малко позната в България сфера.

Аудио Арте продава Hi-Fi и High-End аудио техника, проектира и изгражда висококачествени Аудио и Видео системи, системи за домашно кино, видеоконферентни системи и други специализирани AV решения, цялостна автоматизация на дома и офиса. Компанията извършва интегриране на видео и аудио, CATV, SAT, IP и Telco и др. Изгражда конферентни и заседателни зали, Telemedicine, Digital Signage, системи за 3D виртуална реалност, хотелско озвучаване, озвучаване на магазини, офиси, учебни заведения, градини, оповестителни системи за кина и театри, работни помещения, банки, офиси, спортни съоръжения и т.н. Предлаганите от Аудио Арте продукти и комплекти са резултат на внимателен и дълъг подбор и са с най добри параметри и ценови нива. Всички уреди, закупени и монтирани от Аудио Арте, са с гаранция и безплатно абонаментно обслужване.

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Аудио Арте показа най-новото при видеоконферентните системи