Аудио Арте показа новостите при видеоконферентните системи

Компанията проведе своята IV поредна годишна Конференция на партньорите в областта на видеоконферентните системи и технологии.

Аудио Арте, водещ доставчик и интегратор на системи за видеокомуникация в България, показа най-новите продукти и решения за видеоконферентни системи по време на своята IV годишна конференция на партньорите в областта на видеоконферентните системи и технологии. Тя се проведе на 24 април 2015 г., в мутимедийната зала на Института по информационни и комуникационни технологии (ИИКТ) към Българска академия на науките (БАН) в София.
На конференцията бе направен обширен обзор на най-новите решения и модели от водещите производители на видеоконферентни системи - Cisco, Avaya/Radvision, Polycom, Lifesize, Aver. Бяха направени специални демонстрации на различни видеконферентни решения и устройства:

Polycom RealPresence Group 300;

Cisco SX10Cisco EX90;

Avaya/Radvision Meeting Center 55”- Scopia XT5000, VC240, MCU5000, Desktop server;

Lifesize Icon 400;

Aver EVC 900Aver EVC 300Aver EVC 130;

USB Camera, microphone - HuddleCamHDx12, HuddleCamHD AirClearone Chat 50Revolabs;

Аудиоконферентни телефони - ClearonePolycom;

Интерес сред гостите на конференцията предизвикаха видеоконферентните разговори и презентации с партньори базирани в Полша - Polycom, Италия - Lifesize, Израел - Avaya, Тайван - Aver.

Още снимки от конференцията може да видите ТУК.

"Целта на такива конференции е не само да покаже новостите при видеконферентните системи, технологии и да демонстрира продукти и възможности, а и да споделим с интеграторите, доставчиците на оборудване и партньорите си знания и реален опит, натрупан до момента в тази малко позната в България сфера", каза Маргарит Аладжемов, управител на Аудио Арте.

Аудио Арте продава Hi-Fi и High-End аудио техника, проектира и изгражда висококачествени Аудио и Видео системи, системи за домашно кино, видеоконферентни системи и други специализирани AV решения, цялостна автоматизация на дома и офиса. Компанията извършва интегриране на видео и аудио, CATV, SAT, IP и Telco и др. Изгражда конферентни и заседателни зали, Telemedicine, Digital Signage, системи за 3D виртуална реалност, хотелско озвучаване, озвучаване на магазини, офиси, учебни заведения, градини, оповестителни системи за кина и театри, работни помещения, банки, офиси, спортни съоръжения и т.н. Предлаганите от Аудио Арте продукти и комплекти са резултат на внимателен и дълъг подбор и са с най добри параметри и ценови нива. Всички уреди, закупени и монтирани от Аудио Арте, са с гаранция и безплатно абонаментно обслужване.

 

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Аудио Арте показа новостите при видеоконферентните системи