AVer представя СС30, първата HD камера предназначена за употреба в класна стая

AVer стартира най-новият си иновативен модел, подходящ за помещения с размерите на класна стая: камерата СС30 е с изключително висока разделителна способност. Това е първата камера, създадена специално за класна стая , СС30 съчетава отлично аудио и видео качество с атрактивен дизайн. Това улеснява процеса на дистанционното обучение.
Камерата на AVer СС30 елиминира една от най-големите трудности, с които се сблъсква дистанционното обучение, а именно: лошо видео и аудио качество, което пречи на участниците да имат ясна картина и звук. Нейната 8-мегапикселова HD камера с автоматична експозиция и баланс на бялото, максимизира непосредствеността на дистанционното обучение и предоставя възможността всеки звук и изображение да бъдат ясно отчетливи. Нейният широкоъгълен обективи електронен Pan Tilt Zoom, позволява на потребителите да получат по-добра представа за отсрещната страна. Учениците ще останат ангажирани благодарение на безжичният микрофон на СС30, който лесно може да бъде предаван от студент на студент и по този начин всеки един от тях ще има възможността да участва в събеседването. Използването на СС30 не изисква почти никакви усилия, необходимо е да свържете plug-and-play USB връзката в компютъра. Съвместимостта с широката гама софтуери за видео-конферентна връзка, позволява на учителите да използват СС30 с предпочитаната от тях платформа за дистанционно обучение.
Видео-конферентната камера СС30 е в допълнение от софтуера на Aver – CaptureShare. Имайки възможността да подържа вход от визуализатор или от втори СС30, CaptureShare осигурява звукозапис, анотация и функции за излъчване на живо, които са идеални за създаване на учебни материали и извършване на широк спектър от дейности. Иновативната камера на AVer  има възможността да се използва и за излъчване на учебни часове онлайн, чрез популярното видео споделяне на платформи като YouTube, USTREAM или LiveHouse.in. Камерата е съвместима и с мобилни устройства, което позволява на учителите да контролират  СС30 от всяка точка на класната стая.

Меню

  • Начало
    • Новини
      • AVer представя СС30, първата HD камера предназначена за употреба в класна стая