Нова портативна видеконферентна камера от AVer

Aver пусна най-новото попълнение в своето портфолио с видеконферентни системи и аксесоари - конферентната камера Aver VC320. Този продукт е устройство тип "всичко-в-едно", с Full HD видео сигнал, уникално гъвкаво и е идеална за малки зали за бизнес срещи.
Aver VC320 съчетава микрофон, високоговорител и Full HD електронна Pan Tilt Zoom камера в едно устройство. Те е много удобна за пренасяне за за да я използвате е е нужен само един обикновен USB на вашия компютър. Служителите могат да провеждат видеоконферентно общуване с помощта на почти всеки популярен софтуер за видеоконферентна връзка. Тя дори може да бъде взето от кабинета в куфар за професионална конферентна връзка от полето или на бизнес пътувания, с вграден в което дори електрически контакт ненужно акумулаторна батерия. Камерата може автоматично да коригира размера на обхвата си, за да улови всички участници.
Друга иновативна характеристика на VC320 е възможността за връзка с телефоните на потребителите чрез Bluetooth, което позволява лесно да се присъедините към видеоконферентната среща чрез аудио сигнал.