Видеоконферентни решения за борба с COVID-19


Колко сме зависими все още от познатите форми на заетост? Появата на коронавируса поставя пред огромен риск служители и клиенти - и дори застрашава самото оцеляване на бизнеса в тези несигурни времена. С милиони работници, чувстващи се не в свои води с работа от вкъщи, всяка компания търси правилните и лесно достъпни видеоконферентни устройства и решения. За да останат продуктивни, технологичните компании отговориха, като предоставиха някои от своите първокласни решения за видеоконференции, комуникация в екип и съобщения, достъпни безплатно за времето на световната карантина.
За малките и средни предприятия, които се опитват да правят бизнес в създалата се нелека обстановка, достъпът до надеждни решения за видеоконференции и групови съобщения помага да се установи някаква нормалност в несигурни времена.
Работата отдалечено идва с различни предизвикателства, включително обтегнат интернет, разсейване и прекъсвания. Успешното настройване на конферентен разговор чрез различни инструменти дава възможност на бизнеса да се движи напред и да се осъществи сътрудничество, въпреки създалите се обстоятелства.
На този фон видеокомуникацията стана по-активна, чрез облачният модел лесни за използване видеоконференции,  достъпни вече не само за крупните компании, но и за малкия и средния бизнес. Независимо какъв път ще изберете, за да осигурите видеоконферентните комуникации във вашата организация, важно е да ги използвате по най-ефективния начин.
Аудио Арте може да предложи конферентни решения за всякакъв вид аудио или видео сътрудничество, от малки стаи за срещи до големи конферентни пространства, за различни по възможност бюджети. Видео разговори с HD качество, неограничени по брой и време срещи, споделяне на документи, кореспонденция и записи са достъпни безплатно и за индивидуални потребители, и за малки и големи компании. Внедрени в сегашните изключителни условия, всяко едно решение ще спомогне за бъдещо развитие на всеки един бизнес или държавна организация. Ние сме на ваше разположение на телефон 02 964 11 15/16 за безплатни консултации и бърза реакция за добра оферта.