Новите ClickShare Conference безжични решения на Barco

0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found

Свързването е в основата на съвременния бизнес и с технологията за безжични конференции от ClickShare можете да се свържете с колеги за няколко секунди. Интуитивната работа в екип, безпроблемното споделяне и сигурност са отличителните белези на ClickShare. С Barco ClickShare Conference безжични системи за конференции можете да „изведете собствената си среща“ от където и да е и с всяко устройство, което ви позволява да се свържете с отдалечени колеги с минимум суетене.
Какво представлява ClickShare Conference - и как може да се възползва от вашия бизнес?
Безжичната конференция ви позволява да си сътрудничите много по-тясно и ефективно с колегите, разпръснати на различни места.
Новата гама от решения за безжични конференции от Barco ClickShare е проектирана да работи безпроблемно със съществуващата ви система за видеоконференции и аудио-визуални периферни устройства - микрофони, саундбарове и камери - без да се налага физическото им свързване с помощта на кабели и адаптери. Това прави отдалечените срещи толкова интуитивни и ясни, колкото срещите лице в лице. Постигате по-добро сътрудничество с приложението ClickShare Collaboration и ClickShare Conferencing Button. Нещо повече, ClickShare Conference предлага разнообразни и полезни функции.
Идеален за малки заседателни зали до 6 човека, ClickShare CX-20 се доставя с 1 бутон. 
Идеален за стаи за срещи от 6 до 10 души, ClickShare CX-30  е снабден с 2 бутона и поддържа връзка със сензорен екран и коментари.
Сдвоени с Polycom Studio или Logitech Meetup, CX-20 и CX-30 създават безпроблемно безжично решение за презентация и конференции от всеки лаптоп, с всяко приложение за видеоконференции.
Идеален за средни и големи заседателни и конферентни зали, ClickShare CX-50 е снабден с 2 бутона и осигурява поддръжка на сензорен екран, коментари и отдалечен дисплей. Като се има предвид по-бързият процесор и входният порт на HDMI, той осигурява висококачествено видео и гладка графика. С множество USB портове за USB периферни устройства, CX-50 поддържа отделни камери и аудио системи, за по-големи пространства като зали за заседания и конференции, поддържащи всеки лаптоп, изпълняващ всяко приложение за видеоконференции.