Polycom RealPresence Group 500

Ефективната комуникация между различните клонове на една компания придобива все по-голямо значение в съвременната бизнес среда. Различните работни екипи, които често пъти са позиционирани на крайно отдалечени точки един от друг, трябва да вършат повече работа с по-малко ресурси. Точно видео комуникацията е инструментът, който може да подобри производителността на екипите, без значение на разстоянията между тях.

Серията видеоконферентни системи Polycom Real Presence (300, 500  700) съчетават в себе страхотно видео качество и простичък интерфейс с нови функционалности, широка оперативна съвместимост и изгодна цена. А освен това видеоконферентните системи на Polycom имат отворен стандарт и ще комуникират безпроблемно с милиони други устройства на различни марки по целия свят.

Видеоконферентната система Polycom RealPresence Group 500 е идеален вариант  за конферентни зали и други сродни помещения – като се започне от малки заседателни зали и се стигне до големи помещения с два екрана. Системата е от ново поколение и съвместява прост потребителски интерфейс, който е user friendly. Същевременно IT администраторите ще останат възхитени от компактния дизайн, широка оперативна съвместимост, както ще получат на изключително изгодна цена.

>> За допълнителна информация

>> Към сайта на производителя

Производител
Polycom