Polycom RealPresence Group 700

Polycom RealPresence Group 700 е предназначен за големи конферентни зали, зали за обучение, класни стаи, както и други работни места, за които има по-сложни изисквания. Тези помещения изискват допълнителна гъвкавост при аудио - видео системите и при предаване на видео съдържание. Често се налага те да бъдат тясно свързани с други компоненти на залата за напълно интегрирана система.
Polycom RealPresence Group 700 е иновативна платформа за онлайн сътрудничество, притежаваща архитектура с висока производителност, която отговаря на Вашите най-взискателните нужди както днес, така и в бъдеще. Едновременното споделяне на съдържание  при видео резолюция от 1080p60 е идеално за приложения, които изискват яснота и качество.
Възможността за много камери, наличието на различни аудио входове и изходи Ви дават възможност да проектирате решения, отговарящи на всички Ваши изисквания.

Примери:
• Свържете множество камери за заснемане както на студентите, така и преподавателя в голяма класна стая;
• Множество видео източници на съдържание могат да бъдат ангажирани в един момент по време на важна среща;
• Използвайте няколко микрофона за покриване на всяко място в една голяма зала за обучение, или добавете Polycom SoundStructure за по-сложни изисквания към аудиото;
• Възможност за свързване на три монитора, така че всеки в стаята да може да вижда добре, дори при много големи пространства.


Гъвкавите възможности за камери осигуряват всички участници могат да видят и да се видят, без значение къде са седнали.


• Polycom EagleEye Producer използва иновативни алгоритми за проследяване и точно локализиране на всички участници в залата, премахване на нарушената перспектива, което е  често срещано при видео разговорите;
• За по-реалистично изживяване, Polycom EagleEye Director автоматично приближава говорещия, предавайки изражението на лицето и езика на тялото за по-голямо въздействие и по-продуктивно видео сътрудничество;
• Камерата Polycom EagleEye IV предлага брилянтна визуална яснота с 4K сензор и се предлага с 12x или 4-кратно увеличение и адаптер за широкоъгълен обектив;

Допълнителен мултипойнт лиценз може да бъде домакин на видео разговори с до 8 точки при HD качество.
За средни по размер организации, това прави RealPresence Group 700 много добро решение за Вашата зала или заседателна зала с възможност за мултипойнт разговори, както и софтуерни приложения за мобилни и настолни потребители.

Polycom RealPresence Group 700 - идеалното решение за срещи в големи заседателните или лекционни зали, които изискват голяма гъвкавост и най-добро качество.

>> За допълнителна информация.

>> Към сайта на производителя.

Производител
Polycom