Aver Conference camera VC520

Aver VC520 е видеоконферентно решение (камера + спийкърфон), която е подходяща за фирми, използващи уеб или облачно базирана конферентна връзка. Камерата е подходяща за заседателни зали с всякакви размери, от малки до големи. VC520 може да се  похвали с мощен pan-tilt-zoom камера и усъвършенстван високоговорител, предоставящи деликатни, детайлни изображения и ярко качество на звука.

Simply Plug and Play

Моделът VC520 е невероятно лесен за използване. Нужно е единствено да включите USB порта в настолен или преносим компютър и всичко е готово. Не са необходими драйвери на устройства. VC520 е в състояние да осигури най-високо качество конферентна връзка на почти всеки компютър.

12X Optical Zoom PTZ видеокамера

Със своят 12Х zoom,  VC520 ще отговари на вашите нужди в конферентните зали, независимо дали те са малки или големи, така, независимо от това дали искате подробна гледка на малки предмети или обширен поглед на всички участници. Освен това, бързият му авто-фокус, бързият обектив, могат да осигурят несравнимо гладък и реалистичен опит в конферентна връзка.

Full HD 1080p резолюция

Full HD 1080p никога до сега не е бил по истински. С подобен вид качество вие ще забравите, че въобще има някой в същата стая. Дори и при лошо осветление можете да се насладите на подробна, кристално чиста гледка към хора и предмети в най-отдалечената точка, а размазване при движение няма!

Авангарден спикърфон

The VC520 съчетава 10W  говорител  и 3 вградени насочени микрофона, в резултат на най-високо качество на аудио представяне. Микрофонът е и rst в индустрията за осигуряване на функция daisy-chain, така че гласът на всеки участник да бъде базиран и гладък.

До 10 настройки на камерата

С VC520 няма нужда да губите време в ръчно мащабиране по време на срещите - просто програмирайте своите настройки преди началото, а след това по време на срещата можете да преместите фотоапарата от широк изглед на стаята, в близък план на обект с натискането на един бутон. С не само един, а 10 от тези възможни настройки, можете да се подготвите за почти всяка ситуация във всяка среда.

Иновативни безплатни PTZ приложения

Приложението към VC520, PTZApp е иновация в индустрията – първата софтуерна програма, която прави VC520 по-мощна от всякога. Съвместим с PC и MAC, PTZApp присъства в ъпгрейдите и е безплатно приложение. Регулира качеството на изображението на камерата, диагностицира работното състояние, както и гледането на видео на живо от камерата.

Производител
Aver
Към сайта на производителя