Arec Auto-Tracking Camera CI-T21H

,

Камерата CI-T21H използва технологията на AREC за чувствително движение и гладко проследяване, която гарантира, че водещият винаги е в близък план.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Arec Auto-Tracking Camera CI-T21H

Камера за автоматично проследяване CI-T21H
Перфектна комбинация от технология за автоматично проследяване и компактна PTZ камера.
По време на събитие, водещ, лектор или говорител трябва да бъде свободен да се движи във всяка посока. За да осигури професионално ниво на запис, CI-T21H съчетава Full HD камера с прецизно автоматично проследяване, автоматично мащабиране и функции за автоматично фокусиране, за да поддържа водещия в близък план.
Професионално видео качество за открито
Камерата за автоматично проследяване AREC CI-T21H е снабдено с 10x оптично мащабиране, 270 ° панорамно и 60 ° наклон и Full HD (1920×1080 @ 60fps) качество на видео, което прави тази камера идеална, за да се побере в средни и големи помещения за конференции, класове, обучения и т.н.
Автоматично проследяване и автоматично мащабиране
AREC CI-T21HCamera използва технологията на AREC за чувствително движение и гладко проследяване, която гарантира, че водещият винаги е в близък план, дори ако този човек се върне обратно към аудиторията или ходи напред-назад.
Лесно изпълнение за всеки тип вътрешени заснемане
Комбинирайки RJ-45, HDMI и USB изходи, AREC Auto-Tracking Camera може да се използва с AREC Media Stations за улавяне на лекции, всяка видеоконферентна система, базирана на HW или SW, и дори поточно към Live Streaming Service директно.

Изтеглете техническите характеристики на CI-T21H ТУК.

Производител

Arec

Към сайта на производителя

https://www.a-dena.com/products/auto-tracking-camera-ci-t21h

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Arec Auto-Tracking Camera CI-T21H”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button