Arec CW-210 Мрежова камера

С вграден Wi-Fi, CW-210 е проектирана да бъде поставена лесно и да доставя безпроблемно гладко, безжично Full HD видео до AREC KL-3W Media Station до 10 метра.

Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Arec CW-210 Мрежова камера

Видео с висока разделителна способност
Снабден с 1 / 2.8-инчов CMOS сензор и високоефективна технология за компресиране H.264, AREC CW-210 мрежовата камера осигурява Full HD, кристално чист видео запис с минимална консумация на лента, което ефективно намалява размера на файла.
Активен Wi-Fi 
С вграден Wi-Fi, CW-210 е проектирана да бъде поставена бързо и да доставя безпроблемно гладко, безжично Full HD видео до AREC KL-3W Media Station до 10 метра. В допълнение, CW-210 също поддържа RJ-45 кабелна връзка с KL-3W според приложението.
Автоматичен фокусиране
С функцията за автоматично фокусиране, CW-210 преносими вътрешни мрежови камери позволяват на потребителите да регулират и контролират увеличаването и намаляването директно от бутоните на задния панел на устройството или от уеб страницата му.
Разширена технология за WDR и намаляване на шума
С технологията за подобряване на WDR, CW-210 позволява на потребителите да заснемат ясни видео изображения в изключително ярка и слабо осветена среда. Освен това, с цифровата технология за намаляване на шума, CW-210 може автоматично да премахне шума на видеото, когато условията на осветление са лоши, осигурявайки кристално чиста видео ефективност.
Изтеглете техническата информация на CW-210 ТУК.

Производител

Arec

Към сайта на производителя

https://www.a-dena.com/products/copy-of-network-camera-ci-218

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Arec CW-210 Мрежова камера”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button