Arec Media Collaboration System SG-1

SpacesGate позволява на потребителите лесно да оперират с функциите на Колаборативната система, налична между 2 съвместни станции, като всяка отделно може да се използва като медия станция.

Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Arec Media Collaboration System SG-1

Arec Media Collaboration System SG-1 - VideoConference.bg

Колаборативна медиа система SG-1
1. Съвместна функция е налична между 2 съвместни станции.
2. Единична съвместна станция може да се използва само като медия станция
Интуитивна и лесна за използване
SpacesGate е с добре обмислен графичен потребителски интерфейс, който позволява на потребителите лесно да оперират с функциите на SG-1, като например превключване на видео източник, видеоконференции, сътрудничество, запис и стрийминг.
Незабавно създаване на резервни копия и публикуване
Независимо дали става дума за видео сътрудничество или отдалечен сценарий за обучение, SpacesGate позволява на потребителите лесно да записват, възпроизвеждат и архивират видеоклипове за срещи за тези, които не са присъствали. SG-1 съхранява стотици часове записани на Full HD видеоклипове на 1TB твърд диск. За да си осигурите ценна работа, SG-1 може автоматично да архивира до FTP сървър. SpacesGate също така е съвместим с „Opencast“.
Инсталация
SG-1 Media Collaboration System може да се комбинира със съществуващо аудио-визуално оборудване, като източници за презентация, камери и дисплеи, включително проектори, интерактивни бели дъски или интерактивни монитори. Потребителите могат лесно да инсталират съвместни станции в клас, заседателна зала, работно пространство, медицинска среда или помещения, където хората обсъждат теми и създават идеи.
Подробна техническа информация може да изтеглите от ТУК.

Производител

Arec

Към сайта на производителя

https://www.a-dena.com/products/sg-1_mcs

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Arec Media Collaboration System SG-1”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button