AREC Media Station KS-2

Освен компактен и елегантен дизайн, KS-2 Media Station притежава разнообразни характеристики и многофункционалност. Едновременно заснемане и предаване на живо, синхронно записване, кодек, онлайн стрийминг, излъчване на живо, както и уеб-базиран монитор, предоставящ цялостно решение за провеждане на събитие или лекция.

KS-2 Media Station Specifications

  • Smarter Way

Delivers single or mixed video to easily view it online
Simultaneous recording and live broadcasting
Reliable, affordable and easy to use
Produces 3 videos at once
Intuitive user friendly interface

  • Recording and Live Steaming

Combines, switches and broadcasts live 2 video sources
Provides excellent video and audio quality
FREE 32GB external storage included

  • A Reliable Standalone Solution

All-in-one embedded device
No PC or software installation necessary
Portability and Mobility

  • Dual Channel Recording

Records 2 channels synchronously
Captures digital camera signal and content
Full HD 1080p at 30 fps

  • Easy-To-Use Live Streaming

Easy to broadcast 2-channel video to online streaming platforms like Youtube, Twitch, etc.
Simultaneous recording and broadcasting via different encoding profiles
Selectable bitrate and resolution, up to 1920x1080

  • Built-in Video Management Platform

Video on demand
Monitor live streaming
Remote upload to ftp and download of video files

Media Capture Solution е лесна и ефективна система за предаване, запис и излъчване на живо, като обхваща цялото пространство. Изключително удобният Дизайн прави AREC Media Capture Solution най-гъвкавото и ефективно решение на пазара за момента.
AREC Media Capture Solution включва: камера с висока разделителна способност fULL hd, Auto-Tracking System и AREC Media Station ks-2 .
Този набор от апаратура се вписва перфектно не само за училищни или корпоративни обучения, но също е перфектно решение за сериозни конферентни записи на различни институции.

Уникалната KS-2 Media Station има множество функции: синхронизиран запис от няколко източници, локален дисплей, предаване на живо, онлайн режисиране на живо, и най-компактното оборудване за записване и архивиране.

Напълно автоматизираната Auto-Tracking система на AREC, дава възможност на лектора да е в движение, без да има нужда от намеса на оператор, независимо дали той/тя е се движи в близост до катедрата или се отдалечава от нея. В допълнение, KS-2 Media Station  е снабдена с удобно дистанционно управление за настройките. Това я прави още по-лесно за провеждане на лекция и запис на конференции.

1080P видео камера AREC Full HD, в съчетание с мултимедийните технологии: стрийминг, компресиране, кодиране, декодиране и транскодиране, не само предлага висококачествени визуални ефекти, но също така ефективно разпределя мрежовите натоварвания и пространството за съхранение.