Arec

AREC предлага хардуерни и софтуерни видео решения и аудиовизуални системи, а именно автоматични системи за насочване, улавяне на видео и аудио информация, кодиране на информация, запис и излъчване на сигнали с висока разделителна способност.
Гамата от системи разработени от компанията включват - мрежови камери с висока разделителна способност, автоматични системи за проследяване, системи за насочване, интелигентни медийни станции с функции за запис и излъчване. С впечатляващи технически характеристики, усъвършенствана функционалност и компактен и модерен дизайн, AREC решенията се интегрират перфектно със съществуващата инфраструктура в различни области на дейност.
Продуктите на AREC успешно се използват в областта на общественото образование и дистанционното обучение, корпоративното обучение и комуникациите, медицината и други области, където е необходима простота и функционалност на оборудването.
Компанията AREC е наградена с «Business Opportunity Partner» от Institute for Information Industry в Тайван, член е на компютърната асоциация в Тайпе и на Асоциацията за образователни изследвания на бъдещето в Тайван. AREC показа изключителни резултати в проектирането и производството на аудиовизуални системи благодарение на квалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит.