Аудио конферентни устройства

Аудиоконференциите са начин за ускоряване на взимането на бизнес решения, като постоянната комуникация с партньори и служители спестява време, намалява разходите и ускорява всички процеси. Решенията за аудио конферентна връзка са с висока производителност и широк капацитет, пригодени са за различни бюджети и предлагат множество възможности и подобрени характеристики.
Аудио конферентните системи осигуряват невероятно високо качество на звука, подсилени микрофони, съвършена аудио обработка, както и всички функции, които правят конферентните разговори да звучат естествено, сякаш участниците в разговора са в една и съща стая.
В категорията Аудио конферентни устройства можете да намерите богат избор от решения за организиране на аудиоконференции с почти всяка конфигурация, от малки офиси и заседателни зали до просторни конферентни зали. Оборудването за аудиоконференции включва цифрови и аналогови системи, безжични системи, конферентен телефон и комплекти за симултанен превод. Надеждността, гъвкавостта и производителността на нашите решения за аудио-конферентна комуникация ще засили сътрудничеството, представянето, дистанционните комуникации и мултимедийни приложения на всяка фирма или организация.
Аудио Арте предлага широка гама от решения за аудио конферентни разговори и работи с водещите производители на оборудване и софтуерни решения в областта на медийните технологии Poly (Polycom+Plantronics), ClearOne и други, които предлагат аудио конферентни устройства с впечатляващо качество.