AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера

, , ,

Aver 4K CAM340+ е компактна USB и Plug-N-Play широкообективна (120º) камера за видео комуникация в малки заседателни зали, сертифицирана за ZOOM и Google Meet.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера

AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера - VideoConference.bg

AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера - VideoConference.bg

Aver CAM340 + e актуализиран модел с увеличен зрителен ъгъл от 90º на 120º. Разопаковайте, включете и свържете с компютъра си и сте готови за видеоконференция от вашия кабинет или за няколко човека в малка конферентна зала.
Aver CAM340 + е съвместима с всички основни приложения, свързвайки се към почти всеки компютър и лаптоп само с USB кабел.
Най-новият 4K Ultra HD формат
CAM340 + използва висококачествен сензор Sony и мулти-обектив, за да осигури най-ярката картина на пазара. Усъвършенстваният процесор за обработка на изображения осигурява естествени, живи цветове при детайлни изображения и много ниска латентност дори при трудни условия на осветление.

AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера - VideoConference.bg

120 ° широк ъгъл, без изкривяване!
Всички ще попаднат в кадъра! Висококачественият обектив с няколко линзи осигурява отлична дълбочина на зрителното поле, бърза бленда и ултрависока резолюция. Няма повече съмнения как да поставите участници! Рамката ще включва всички участници в срещата, които седят на масата, и цялата презентационна дъска, с минимални изкривявания.

AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера - VideoConference.bg

Най-висококачествено видео
Провеждайте срещите си в 4K със скорост 30 кадъра / секунда с CAM340 + Universal Conference Camera. Със своята функция за 4-кратно увеличение, подобна на традиционните оптични устройства, Aver CAM340 + конферентната камера може да увеличава и премества фокуса, без да накъсва кадри и без загуба на качество.

AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера - VideoConference.bg

Свобода на сътрудничество навсякъде
Максималното удобство на видеоконференциите – Aver CAM340 + ви позволява да провеждате видеоконференции навсякъде. Благодарение на своята здрава рамка, удобния компактен размер и универсалния монтаж, Aver CAM340 + е гъвкаво решение, което ви позволява да превърнете всеки офис в зала за видеоконференции.

Производител

Aver

Към сайта на производителя

https://communication.aver.com/model/cam340plus

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AVer Cam340+ 4К видеоконферентна камера”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button