Видео конферентна система AVer EVC150

,

AVer EVC150 е видеоконферентна система, подходяща за малък до среден мащаб организации, които искат Full HD при видеоконферентна връзка.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на AVer EVC150

AVer EVC150 е видеоконферентна система, която е подходяща за малък до среден мащаб организации, които искат да се възползват от възможностите на Full HD при видеоконферентна връзка. Функциите на EVC150: пълно HD video streaming и HD 720p споделяне на съдържанието; PTZ камера; компактен дизайн на системата. В допълнение към впечатляващия си хардуер, EVC150 се появява на пазара с 3-годишна гаранция и изключително ниска цена, което гарантира възвръщаемост на инвестицията на нейният притежател.

Full HD video & HD content sharing

Едно ново реалистично  изживяване, което може да преживеете на монитор HD 1080p 30fps, докато споделяте презентационни файлове, анимации,  визуализации и много други предимства, които предоставя HD 720p 30fps, което създава гладка, интерактивна видео-конферентна връзка.
One-touch recording

Запишете вашата видеоконференция – като това включва видео и аудио – препраща се директно към USB-флаш устройството, като това подпомага създаването на видео архивиране. По този начин се избягва загубата на ценна информация от самата видеоконференция.
PTZ camera with 18X total zoom

Мощната HD PTZ камера EVC150 предлага 12х оптично мащабиране, плюс 1.5Х цифрово увеличение, както и +/-130° pan и +90/-25° наклон, автофокус и изчистен близък план на самите участници, което го прави подходящ за всякакъв тип конферентна зала.
Connect up to 4 microphones via daisy-chain

Новият микрофон на EVC150 дължи своя успех на усъвършенстваната аудио технология, което се забелязва по намаляването на шума, автоматичното усилване на звука и елеминиране на ехото. Резултатът е по-ясен, по-верен и по-добър звук, който е с по-добри характеристики дори и от предходните системи на AVer.
Remarkable 100 camera presets

Вече не е необходимо да губите време, за да настройвате ръчно системата за видеоконференции EVC150 – можете да програмирате свойте настройки на дистанционното управление, преди самата среща, което ви позволява по време на видеоконференцията да управлявате самият изглед с натискането на едно копче.

Производител

 

Към сайта на производителя

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Видео конферентна система AVer EVC150”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button