Видео конферентна система AVer EVC950

Видеконферентната система AVer EVC950 е решение за видеоконферентна връзка, което е подходящо за големи конферентни зали и аудитории.
Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на AVer EVC950

Моделът на AVer EVC950 е идеалното решение за видеоконферентна връзка, подходяща за големи конферентни зали и аудитории. Тази система осигурява най-добрия начин за осъществяване на видеоконференции като има възможност да поддържа конферентни разговори между до 10 различни локации при пълна резолюция HD 1080p. Потребителите могат да се свързват към EVC950 обаждания от персонални компютри, лаптопи, таблети и мобилни телефони чрез софтуера на AVer  EZMeetup.

10 points embedded MCU
EVC950 системата поддържа конферентни разговори между до 10 различни локации при пълна резолюция HD 1080p. Това рентабилен вградени MCU осигурява гладко видео стрийминг и е идеален за фирми, които се нуждаят от високо качество на комуникацията между различни места.
PTZ camera with 18X total zoom
Мощната full HD PTZ камера на EVC950 има 12х оптичен zoom и 1.5х дигитален zoom, също така +/-130 pan и +90°/-25° наклон, бърз автофокус и ясна визуализация на близките планеве, което го прави подходящ, именно за големите конферентни зали.
Voice activated layout switch
Гласовото активиране на EVC950 автоматично уголемява говорещият участник, което предовратява прекъсването на самите участници.
Onetouch recording
Видеоконферентната система EVC950 може дирекно да бъде свързана с USB-флаш устройството, като могат да бъде записвано видеото и аудиотои след това запазете съдържанието директно на USB-флаш устройството, създавайки видео архиви, което е направено с цел избягване загубата на информация.
Connect anywhere & anyplace
Системата EVC950 може да бъде свързана с до 10 различни места, независимо къде се намирате. Мобилният софтуер на AVer EZMeetup прави възможна видеоконферентна връзка да бъде осъществена на персонални и преносими компютри, мобилни телефони и таблети, което осигурява на потребителите възможността да се включат във важни конференции, без значение къде се намират и същевременно да се насладят на ясно видео-изображение и кристален звук.

Производител

 

Към сайта на производителя

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Видео конферентна система AVer EVC950”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button