Софтуерно приложение Aver EZMeetup

EZMeetup е практично софтуерно приложение, предназначено специално за професионалните  видеоконферентни системи Aver EVC.

Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Aver EZMeetup

EZMeetup е практично софтуерно приложение, предназначено специално за професионалните  видеоконферентни системи Aver EVC. То позволява на потребителите да осъществяват видеоконферентна свързаност от своите настолни компютри, лаптопи, таблети и смартфони. Вградения SIP сървър на моделите от серията EVC позволява от 3 до 9 EZMeetup-потребителя да се регистрират и да комуникират помежду си. Потребителите ще имат кристално чиста картина и звук на видеоконферентната връзка на своите мобилни или десктоп устройства, с висока степен на сигурност, без значение в коя точка на света се намират.

Приложението EZMeetup може да се изтегли безплатно от App Store на Apple и Google Play и така може да се използва безпроблемно от iPhone, IPAD и Android базирани смартфони и таблети. За операционните системи Windows® и Mac® има лицензирана версия.

EZMeetup е изключително лесен за употреба интерфейс, така че с едно докосване на дисплея на вашето мобилно устройства, да осъществите видеоконферентна връзка.

Производител

Aver

Към сайта на производителя

https://communication.aver.com/model/ezmeetup

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Софтуерно приложение Aver EZMeetup”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button