Aver MD330U PTZ камера от медицински клас

,

MD330 е изключително универсална камера от медицински клас, която може да се използва в различни настройки, като теле-интензивно наблюдение на пациенти или PTZ камера за телездравни конференции за мобилна количка.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Aver MD330U PTZ камера от медицински клас

Медицинска PTZ камера

 

AVer MD330U е специално проектиран и медицински сертифициран за телемедицина с медицински сертификат IEC 60601. Обективът с 30X оптично увеличение и 4K изходна разделителна способност осигурява превъзходно качество на изображението. AI Noise Reduction предлага комуникация лице в лице за пациенти и лекари. Първа в индустрията, подвижната глава на камерата прави възможно заснемането на 360-градусов ъгъл отблизо и снимките.

Революционен дизайн на подвижна глава

 

Подвижният дизайн на главата на камерата е истинска революция в телемедицината – лекарят може не само да използва моторизираната PTZ функция с дистанционно управление, медицинският асистент в близост може също така просто да свали камерата от основата и лесно да даде на лекаря ясен изглед на всяка трудна за заснемане област на интерес.

Несравнима възможност за 30X оптично увеличение

 

Обективът с 30X оптично увеличение улавя и най-малките детайли, за да може лекарят да диагностицира прецизно, благодарение на превъзходния автофокус, скоростта на увеличение и бързите движения на камерата.

Изключителна 4K резолюция

 

MD330U предоставя ултра-ясни изображения с 4K разделителна способност на пациента на лекаря и работи заедно с отличното 30X оптично увеличение, за да позволи на лекарите да правят точни дистанционни диагнози.

AI акустика

 

С интегриран високоговорител и микрофон, MD330U е оборудван с аудио система „всичко в едно“. Вътрешната технология на AI Noise Deduction на AVer прави комуникацията гладка и телемедицинските сесии без стрес.

Медицинско удостоверение

 

Медицинският сертификат IEC 60601 не само гарантира стабилност и безопасност на MD330U, но също така гарантира съвместимостта на други медицински устройства с MD330U.

 

 

 

Производител

Aver

Към сайта на производителя

https://presentation.aver.com/model/md330u

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Aver MD330U PTZ камера от медицински клас”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button