Aver PTC500 получи наградата за дизайн Red Dot

Aver PTC500 получи наградата за дизайн Red Dot

Aver PTC500 получи наградата за дизайн Red Dot - VideoConference.bg
Aver PTC500 получи наградата за дизайн Red Dot - VideoConference.bg

Тази година на немските награди за дизайн Red Dot, професионалната камера за проследяване на Aver PTC500 получи голямата награда Red Dot в своята категория, което укрепва позицията на AVer като иновативен лидер в световните технологични решения.

Red Dot Awards се провеждат веднъж годишно, като жури от 38 международно признати експерти-дизайнери оценява всеки продукт по редица критерии, включително иновации, функционалност и екологична съвместимост.

AVer PTC 500 е мощна PTZ-камера с 30X оптическо увеличение, с възможност за разпознаване и проследяване на цели, широкоъгълен панорамен поглед от 120 ° (FOV) и удобен за потребителя софтуер AcuControl, оборудвана за справяне с различни сценарии за заснемане на видео. В допълнение, иновативният дизайн 2-в-1 я прави лесна за широк кръг от дейности, както и за настройка и съхранение.

С PTC500 камера, можете да записвате, споделяте и съхранявате  висококачествени видео записи на различни събития, като лекции, презентации, видео конференции, обществени изяви и др.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button