Описание на Aver VC320 Conference Camera

Конферентната камера AVer VC320 предлага висококачествена видео конферентна връзка, която превъзхожда чисто софтуерно базираните системи, но без разходите за традиционния хардуер. Изключително лесна за употреба, VC320 се нуждае само от включване към компютър чрез USB връзка, за да може клиентите да се наслаждават на кристално чисти видео и аудио системи с почти всяка платформа за видеоконферентна връзка в облак или уеб базирана видео конферентна връзка. Освен това, VC320 разполага с компактен дизайн, съчетаващ микрофон, високоговорител и електронна камера Pan Tilt Zoom в едно лесно преносимо устройство, което го прави идеалното решение за мобилно видео сътрудничество.
Портативна конферентна камера „всичко в едно“
AVer VC320 разполага с иновативен дизайн – лека, преносима и лесна за използване, осигуряваща висококачествена комуникация от всеки офис където и да пътувате, с аудио и видео, комбинирани в едно компактно устройство.
Перфектна за малки работни групи
Удобна за групи от 2 до 8 човека да се наслаждават на пълно HD 1080p видео и реалистично качество на звука дори когато срещите се провеждат в малки зали. Сега можете да сте сигурни, че ще видите, ще бъдете забелязани, ще чуете и ще бъдете чути по време на всяка среща.
Универсално NFC и Bluetooth свързаност
Свързването с различни мобилни устройства или използването на безжични връзки за свързване чрез видеоконференции никога не е било по-лесно или по-удобно, отколкото при VC320.
Батерия
Благодарение на акумулаторната батерия на VC320 вече не е необходимо да се борите с плетеница от кабели. С напълно заредена батерия можете да провеждате разговори до 2 часа, без да се включва в контакт. Когато батерията изчезне, можете да я презареждате чрез захранване, като се уверите, че ще бъдете готови за срещи дори когато сте извън офиса.
Споделяне
Споделяйте презентации, видеоклипове, електронни таблици или интернет съдържание от мобилни устройства на телевизионни екрани чрез безжична връзка към VC320. С възможността да споделяте съвместно съдържание, дискусиите ви със сигурност ще станат по-интересни и по-ефективни.
Безплатен софтуер 
С това фантастично мобилно приложение, потребителите на VC320 могат да превърнат всяко мобилно устройство в дистанционно управление за всички функции на конферентната си камера. Не само че е ултра-удобно, но и безплатна!

Описание (не е задължително)
HTML/JavaScript код:

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/jGEDkXkGzxo“ frameborder=“0″ allow=“autoplay; encrypted-media“ allowfullscreen></iframe>

Производител

Aver

Към сайта на производителя

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Конферентна камера Aver VC320”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button