AVer VC520+ Conference Camera

,

VC520 + е перфектната камера с широко зрително поле. Високоговорителят е оборудван с 3 еднопосочни микрофона, които позволяват 360º аудио покритие в обхват от 9 метра.

Категории: , Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на AVer VC520+ Conference Camera

AVer VC520+ Conference Camera - VideoConference.bg

Перфектно проектиран за средни и големи помещения и 360º аудио заснемане
VC520 + е перфектната камера за средени и големи срещи. С широкото си зрително поле всеки може лесно да се побере в рамката! Високоговорителят е оборудван с 3 еднопосочни микрофона, които позволяват 360º аудио покритие в обхват от 9 метра.

Описание (не е задължително)
HTML/JavaScript код:

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/cqXNEUgBXUk“ frameborder=“0″ gesture=“media“ allow=“encrypted-media“ allowfullscreen></iframe>

AVer VC520+ Conference Camera - VideoConference.bg

PTZ камера с общо увеличение 18х
С панорамен натиск (PTZ) и zoom 18X, VC520 + ще задоволи нуждите ви за видео конференция в големи или малки конферентни зали, независимо дали искате подробни изгледи на малки обекти или широки изгледи на всички участници. Нещо повече, бързият автофокус на обектива, финото наклоняване 18X и широкият ъгъл осигуряват неповторимо гладка и реалистична конферентна връзка.

AVer VC520+ Conference Camera - VideoConference.bg

Изходна резолюция на Full HD 1080p
Full HD 1080p никога не се е бил по-реалистичен! Дори при лошо осветление можете да се насладите на детайлни, кристално чисти гледки на хора и предмети в далечния район и размазването на движението не съществува. С подобно качество ще забравите, че всички не са дори в една и съща стая.

AVer VC520+ Conference Camera - VideoConference.bg

По-малко кабели правят инсталирането толкова лесно
Като следващо поколение VC, VC520 + елиминира нуждата от концентратор и интегрира входните и изходните портове в камерата и високоговорителя, което прави по-лесна за инсталация инсталация. Без нужда от драйвери за устройства, VC520 + е в състояние да осигури висококачествена конферентна връзка на почти всеки компютър.

AVer VC520+ Conference Camera - VideoConference.bg

До 10 предварителни настройки на камерата
С VC520 + не е нужно да губите време за преместване и мащабиране ръчно по време на срещи – просто програмирайте предварително зададените настройки и след това по време на срещата можете да преместите камерата от широкия изглед на стаята до близък план на обект с просто натиснете един бутон. С до 10 от тези налични настройки можете да се подготвите за почти всяка ситуация във всякаква среда.

Производител

Aver

Към сайта на производителя

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AVer VC520+ Conference Camera”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button