Barco ClickShare C-10 – Безжична система за презентации

,

Това е безжичният център за презентации, който прави вашите срещи да протичат с едно щракване в бутона ClickShare или приложението ClickShare от всеки лаптоп или мобилно устройство.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Barco ClickShare C-10 – Безжична система за презентации

Технологиите могат да помогнат участниците в срещата да бъдат ангажирани, вдъхновени и активни. ClickShare C-10 добавя интерактивни функции към пълен BYOD, лесна безжична презентация във всяка средна до голяма заседателна зала. Това е безжичният център за презентации, който прави вашите срещи да протичат с едно щракване в бутона ClickShare или приложението ClickShare от всеки лаптоп или мобилно устройство.

Пълно споделяне на съдържание BYOD

С ClickShare C-10 можете да започнете среща и да изведете съдържанието си на екрана за секунди. Без значение устройството, което използвате. Plug & Play с бутона ClickShare, който работи перфектно както на компютър, така и на Mac. Отидете на интеграция на работния процес с приложението ClickShare на лаптоп, мобилно устройство или таблет. Или активирайте изцяло Bring Your Own Device (BYOD) на 4K платно: отразяването на екрана с Airplay, GoogleCast и Miracast работи безупречно.

Всеки, включително гостите, може да споделя безжично съдържание към централния дисплей в стаята с нашето изживяване за срещи с едно щракване. Двама потребители могат да споделят един до друг в Full HD на екрана. Без кабели, без софтуер за изтегляне, без необходимост от обучение.

Насладете се на интерактивни, творчески срещи

Потребителите на ClickShare C-10 могат да се възползват от усъвършенствани интерактивни функции, включително локален изглед на дисплея в стаята, да решат какво да споделят (или цял екран, или един прозорец), анотация, черна дъска и поддръжка за докосване, което позволява на потребителите да контролират сензорния екран в стая. Създаден специално, за да направи срещите по-богати и динамични. C-10 прави потока на хибридно сътрудничество в творчески срещи, мозъчни атаки и дискусии с едно кликване.

Подобрена сигурност и безпроблемна интеграция

Проектиран за корпоративни внедрявания, C-10 от ИТ клас ви предлага подобрени функции за сигурност (сертифицирани по ISO27001) и широка гама от опции за свързване. С платформата за управление на облака XMS се наслаждавате на дистанционно управление на единици и ясни анализи, за да управлявате вашето цифрово работно място. За практически въпроси относно мрежовото внедряване на гамата ClickShare проверете нашата техническа поддръжка или се свържете с вашия контакт в Barco.

Увеличете сътрудничеството във вашата заседателна зала

ClickShare C-10 може да се използва самостоятелно или в комбинация с вашата съществуваща конферентна зала. Той дава възможност за срещи с просто безжично споделяне на съдържание с едно щракване. ClickShare допълва настройката на стаята и прави презентацията проста, лесна и безжична. Използвайте своя дисплей за съдържание за цифрови означения  , когато не се използва за представяне, благодарение на опциите за интегриране на означения . Проектиран да пасне идеално на вашия бизнес и да се развива с него. С вградена гъвкавост за бъдещето, това е една от най-умните инвестиции, които можете да направите във вашата заседателна зала.

Можете да имате ClickShare във вашите зали за срещи без забавяне, благодарение на силните нива на наличност за всички модели.

Характеристики:

✓ Размери (ВxШxД): 34 mm x 135 mm x 135 mm;
✓ Тегло : 900 г ;
✓ Операционна система: Windows 8/8.1/10. macOS 10.13 and higher. Android v9 and higher (ClickShare App)* iOS 12 and higher (ClickShare App)* ;
✓ USB: 1 X USB-A, 1 X USB-C ;
✓  Брой потребители на екрана: 2
✓ Проотоколи: Airplay, Google Cast, Miracast* ;
✓ Аудио изход: HDMI;
✓ Мрежова връзка: LAN & WiFi *;
✓ Система против кражба: Kensington lock;
✓ Ниво на шума: Max. 25dBA @ 0-30°C, Max. 30dBA @ 30-40°C;
✓ Протокол за удостоверяване: WPA2-PSK in stand alone mode. WPA2-PSK or IEEE 802.1X using the ClickShare Button in network integration mode;
✓ Протокол за безжично предаване: IEEE 802.11 a/g/n/ac and IEEE 802.15.1* * depends on configuration, available in future firmware updates;
✓ Видео изходи 4K UHD (3840*2160) @ 30Hz. HDMI 1.4b;
✓ Захранване Standard 110/220 V AC plug
✓ Консумация на енергия Operational: 5-10W, 24W Max
✓ Бутони за споделяне : 1 бр в комплекта ;
✓ Връзки: 1x Ethernet LAN 1Gbit, 1x USB Type-C 2.0 (front); 1x USB Type A 2.0 (front) ;
✓ Температурен диапазон Operating: 0°C to +40°C (+32°F to +104°F) // Max: 35°C (95°F) at 3000m // Storage: -20°C to +60°C (-4°F to +140°F)

 

 

Производител

Barco

Към сайта на производителя

https://www.barco.com/en/clickshare/wireless-presentation/c-10

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Barco ClickShare C-10 – Безжична система за презентации”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button