Barco ClickShare CSE-800

,

Barco ClickShare CSE-800 е презентационна система за големи конферентни зали, която ви позволява лесно да показвате изображения на екрана от до 64 устройства.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Barco ClickShare CSE-800

Система за презентации Barco ClickShare CSE-800 (до 64 връзки) ви дава възможност безжично да изпращате съдържанието от дисплея на вашия компютър, лаптоп или мобилно устройство в High Definition чрез WiFi сигнал към дисплей или проектор по ваш избор.
Barco ClickShare CSE-800 представлява презентационна система за големи конферентни зали и зали за срещи, която ви позволява лесно да показвате изображения на екрана си от Iphone, Macbook, Ipad, както и от устройства, съвместими с Windows и Android.
ClickShare CSE-800 е най-мощната безжична система за презентации  на ClickShare.
Както при останалите  модели и тук всеки потребител може да споделя информация с едно кликване, без да е необходимо обучение. Просто включвате USB устройството – Button ClickShare – към своя компютър и с един клик върху бутона, споделяте съдържанието от компютъра си на голям екран. Благодарение на приложението ClickShare App, може да споделяте съдържание и от своите мобилни телефони или таблети.
CSE-800 е предназначен за внедряване на корпоративни решения и предлага подобрени функции за сигурност и по-широк набор от възможности за свързване – включително поддръжка на AirPlay и Google Cast, за съдържание, различно от HDCP.
CSE-800 разполага с два HDMI входа и два HDMI изхода. Има директна връзка със старото оборудване и лесна интеграция с конферентни системи, както и два 4K DCI дисплея, които могат да се управляват от единично базово устройство. Позволява до 64 потребители да се свързват, като 8 души могат да споделят едновременно съдържание на екран (по 4 потребителя на екран).
За да се предотврати бързото превключване на екрани, което затруднява проследяването на съдържанието, благодарение на модераторът, който CSE-800 притежава, може ръчно да избере кое съдържание да се показва на екрана и кога. Тази функция може да бъде изключена по всяко време, като тогава системата се връща в нормалния режим на работа, т.е. съдържанието се споделя след натискане на бутон.
Като допълнение, приложният програмен интерфейс – API – значително улеснява интегрирането в мрежата.ClickShare CSE-800 се доставя с 4 бутона и един аксесоар за съхраняване на бутони.

Напълно безжично решение.
Изходна разделителна способност до 4096 x 2160 пиксела.
До 8 презентации на участниците на екрана по едно и също време (4 на екран).
До 64 връзки към базовото устройство.
Покритие на бутоните до 30 м.
Поддръжка за Windows 7/8 / 8.1 / 10 32 & 64 бита.
Поддръжка на Mac OSX 10.10 / 10.11 / 10.12 (Сиера).
Поддръжка на Android v5 и v6 (приложение ClickShare).
Поддържа iOS 8, 9 & 10 (приложение ClickShare).
Шифроване на предадените данни.
Съвместим с Intellegent NOC Smart Storey.
Съвместим със системата „Интелигентна конферентна зала“

Производител

Barco

Към сайта на производителя

https://www.barco.com/en/product/clickshare-cse-800

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Barco ClickShare CSE-800”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button