Barco ClickShare CX-20

,

ClickShare CX-20 е предназначен за малки стаи и ви позволява удобно да провеждате конференции и да комуникирате дистанционно с колегите, свързвайки се към всички устройства безжично.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Barco ClickShare CX-20

Barco ClickShare CX-20 е предназначен за малки стаи и ви позволява удобно да провеждате конференции и да комуникирате дистанционно с колегите, свързвайки се към всички устройства безжично.
ClickShare технологията работи с всяка операционна система, всеки конферентен софтуер и всяко периферно оборудване с USB интерфейс, така че потребителите не трябва да променят обичайната си хардуерна и софтуерна среда.
ClickShare CX-20 ви осигурява изключителна гъвкавост и възможност за избор, което ви позволява да решите как точно искате да си сътрудничите. Независимо дали сте на компютър, Mac или мобилен телефон, бутонът за безжична конференция ClickShare и приложението за сътрудничество ClickShare улесняват практическото и последователно изживяване на потребителите.
В допълнение към съвместимостта си с много устройства, ClickShare CX-20 е напълно съвместим с вашата технологична конференция (UC) и вашата марка USB периферни устройства. Допълнителни функции като локален изглед на дисплея на стаята помагат за оптимизиране на изживяването.
Комплектът CX-20 включва основния модул и компактния модул Conferencing Button: той ви позволява бързо да свържете лаптопа или  към презентационни аудио-видео устройства, налични в стаята.

Основни функции:

  • Пълна поддръжка на BYOD
  • Отдалечено сътрудничество
  • Три предимства на подхода, независим от платформата: оперативна съвместимост с множество устройства, конферентни платформи и периферни аудио и видео устройства
  • Разширени функции за сигурност
  • Свързано и облачно управлявано устройство
  • Включва 1 бутон за свързване
  • Свързва се чрез бутоните или приложението за сътрудничество ClickShare Collaboration

Производител

Barco

Към сайта на производителя

https://www.barco.com/en/clickshare/wireless-conferencing/cx-20

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Barco ClickShare CX-20”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button