Barco ClickShare CX-30

,

Barco ClickShare CX-30 е предназначен за стаи със средни размери и поддръжка едновременно показване на информация от два източника на главния екран.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Barco ClickShare CX-30

Barco ClickShare CX-30 е удобна безжична система за конференции, която може да се използва на всяко устройство. Присъединете се към екипи навсякъде по света, обсъдете въпроси и предлагайте най-добрите идеи с приобщаващи срещи. ClickShare CX-30 е съвместим с всеки компютър, лаптоп или Mac с операционни системи Windows, Android или iOS. Това решение ви позволява да превърнете малки и средни зали за срещи в иновативни конферентни зали.
ClickShare CX-30 е напълно интегрирана система за безжични конференции, която отнема по-малко от седем секунди да бъде готова за употреба. Безжичното устройство ClickShare Conferencing Button и приложението за сътрудничество ClickShare правят споделянето на съдържание бързо и лесно. Това е особено важно, когато броите минути. С независим от платформата подход ClickShare може да се използва от всички участници в срещи с всякакви периферни устройства.
ClickShare CX-30 е напълно съвместим с устройства с Windows, macOS, iOS и Android и може да се използва с различни обединени комуникационни технологии и USB периферни аудио и видео устройства от различни производители. Освен това потребителите на ClickShare CX-30 могат да използват предимствата на интерактивните функции като показване на съдържание на дисплеи на конферентната зала, добавяне на обяснения и коментари, а използването с докосване осигурява възможност за управление на среща чрез сензорния екран.
Безжична система за конференции ClickShare CX-30 предоставя разширени функции за защита на ниво организация и пълна интеграция за защита на данните и мрежата на вашата компания. Това позволява на потребителите сигурно да се свързват за срещи от всяко устройство. Платформата за управление на XMS (Cloud) значително опростява администрирането на устройства ClickShare във вашата организация. Платформата за управление на XMS улеснява управлението на устройства и чрез анализи можете да извлечете максимума от вашата система и срещи.

Основни функции:

  • Пълна поддръжка на BYOD
  • Отдалечено сътрудничество
  • Три предимства на подхода, независим от платформата: оперативна съвместимост с множество устройства, конферентни платформи и периферни аудио и видео устройства
  • Разширени функции за сигурност
  • Свързано и облачно управлявано устройство
  • Включва 2 бутона за свързване
  • Свързва се чрез бутоните или приложението за сътрудничество ClickShare Collaboration

Производител

Barco

Към сайта на производителя

https://www.barco.com/en/clickshare/wireless-conferencing/cx-30

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Barco ClickShare CX-30”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button