Barco ClickShare CX-50

Barco ClickShare CX-50 е висококачествена безжична система за конференции, създадена специално за това: тя се свързва за по-малко от седем секунди и ви позволява да участвате в напълно безжични и ефективни конференции, както и дава възможност да изнасяте Full HD презентации без никакви излишни кабели, проблеми с връзката или местоположение.
ClickShare CX-50 ви позволява да провеждате отдалечени срещи с висококачествено аудио и видео, като използвате любимите си устройства и инструменти за конференции. Свързването към USB периферни аудио и видео устройства е автоматично. Благодарение на това не е нужно да прекарвате ценно време, свързвайки се с камери или звукови панели в конферентната зала, дискусионната зала или заседателната зала.
ClickShare CX-50  предлага редица функции, които правят сътрудничеството в средни и големи конферентни зали по-ефективно. Функцията „Обяснения“, с която участниците в срещите могат да добавят коментари към слайдове, режим на табло с актуализиране на данните в реално време, функция за модериране, която ви позволява да контролирате показването на съдържание на екрана за срещи и пълен контрол върху сензорния екран благодарение на функцията Поддръжка на TouchShare CX-50 Touchback. С устройството ClickShare Conference Button и приложението за сътрудничество ClickShare (за PC, Mac или мобилно устройство) правенето на срещи е още по-опростено и лесно.
ClickShare CX-50 е идеален за всяка бизнес среда. С разширените функции за сигурност и поверителност ClickShare Conference се интегрира безпроблемно във всяка IT мрежа. От своя страна, лесната за използване платформа за управление на XMS (Cloud) опростява и оптимизира администрирането на устройството и предоставя точна аналитична информация.

Основни функции:

  • Пълна поддръжка на BYOD
  • Дистанционно сътрудничество с най-високо качество
  • Пълна интерактивност и модериране
  • Три предимства на подхода, независим от платформата: оперативна съвместимост с множество устройства, конферентни платформи и периферни аудио и видео устройства
  • Разширени функции за сигурност
  • HDMI входен кабел
  • Свързано и облачно управлявано устройство
  • Включва 2 бутона за свързване
  • Свързва се чрез бутоните или приложението за сътрудничество ClickShare Collaboration
Към сайта на производителя