ClearOne Collaborate Versa 150

,

ClearOne Collaborate Versa 150 e решение за видео конферентна връзка, която използва ClearOne Spontania, Cisco Jabber, WebExр, Google Hangouts, Microsoft Lync и Skype.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на ClearOne Collaborate Versa 150

Collaborate Versa 150 е универсално решение, което дава възможност за видео конферентна връзка, използвайки приложения ClearOne Spontania, Cisco Jabber, WebEx, Citrix GoToMeeting, Google Hangouts, Microsoft Lync и Skype.
Системата е предназначена за използване в заседателни зали и офиси, където са необходими висококачествени аудио и видео сигнали по време на конферентен разговор.
Оборудването се свързва чрез USB към компютър, таблет или телефон, като изображението се показва на два независими монитора (TV / панели) чрез софтуер, който разширява работното поле, например Visual Workspace. Лесен за употреба, когато премествате компютър, не е нужно всичко да се включва и изключва отново. Удобството, бързината и модерните технологии са най-важните за успешното функциониране на вашия бизнес!

Комплектът включва универсален хъб с няколко USB 3.0 порта. Той е в  центъра на системата и е в състояние да разширява  сферата на работното място с помощта на Visual Workspace, което ви позволява да се наслаждавате на Dual-Video, с резолюция 1080P.
Поддържа всички портативни компютри, таблети, смартфони на всяка операционна система.

Облакът VCS ви позволява виртуално да комуникирате и обменяте файлове. В своя продукт ClearOne реализира схема на така наречения „личен“ облак. След като бъде инсталиран на компютър или смартфон Spontania услуга Standard, можете да имате отворен достъп до онлайн приложения, които работят директно с производителя на специален сървър клетка, и като резултат получавате многофункционален инструмент за работата на до 25 души. (модератор + 24 потребители, без възможност за разширяване).
Системният интерфейс ви позволява едновременно да показвате изображението на общия екран и да го излъчвате от камерата. В списъка с незабавни съобщения могат да се показват до 10 зрители и до 20 души. Други участници присъстват, но скрити: активният потребител се издига в списъка на съобщенията на първо място, премествайки останалите в реда на предишната дейност.

PTZ камера има функционална (пан-накланяне) 12x оптично увеличение, 1080p резолюция и до 60 Hz  свързаност чрез USB 3.0 / HDMI / LAN. Моделът има стилен дизайн и лесно се вписва във всеки интериор. Камерата се управлява от безжичен контролен панел или контролери от трети страни чрез RS-232 порт. Възможно е да се създадат няколко предварителни настройки с координати и мащабиране за бързо превключване в реално време, както и регулиране на въртенето, наклоняването, увеличаването или намаляването. Всички предварителни настройки се запаметяват в паметта, дори и да са в режим на заспиване. За максимален визуален контакт, камерата може да се монтира директно над дисплея или на тавана – за да се осигури по-голям сегмент на гледане и по-добър изглед.
С помощта на дистанционното управление е възможно да се контролират едновременно 4 камери, включително:

  • задаване на предварително зададени настройки (предварително настроени 0-9)
  • настройване на увеличението
  • настройка на фокуса
  • активиране на функцията „STOP-FRAME“
  • настройка за компенсиране на осветлението / задно осветяване
  • превключване към режим на готовност

*Разширени настройки са достъпни чрез уеб интерфейса на камерата.

Speakerphone е USB устройство с високоговорител, което гарантира професионално качество на звука. Трите вградени микрофона осигуряват еднакво приемане на сигнала на 360 ° и перфектно улавят глас на разстояние до 2,4 м от устройството. Главният високоговорител възпроизвежда гласа на събеседника без изкривяване. Микрофонът може да бъде свързан към компютър, за да се създаде пълен дуплекс комуникация качество на звука или да използвате във връзка с VoIP софтуерни решения за видео чат, изпращане на незабавни съобщения, както и когато се работи с други приложения, които изискват двупосочна комуникация.

Производител

ClearOne

Към сайта на производителя

https://www.clearone.com/collaborate%C2%AE-versa-150

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ClearOne Collaborate Versa 150”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button