ClerOne Collaborate® space

,

COLLABORATE® Space е приложение за видео сътрудничество, което свързва потребители, присъединяващи се от всяко устройство, по всяко време и навсякъде за съобщения, обаждания и срещи.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на ClerOne Collaborate® space

Collaborate® Space  е приложение за облачно медийно сътрудничество.
Приложения:

  • Аудиоконференции
  • Видео сътрудничество
  • Уеб конференции
  • Единна комуникация
  • Мигновени съобщения
  • Презентации
  • Whiteboarding

Collaborate® Space осигурява постоянно пространство за съхранение на данни като съобщения, документи, записи, обменяни по дадена тема по време на разговор или среща или по всяко време.
СРЕЩИ
Запознайте се сега или насрочете срещата си и достъп до пълен набор от функции за сътрудничество, включително споделяне на файлове, запис, бяла дъска, пояснения, чат и минути на срещи.
ОБАЖДАНЕ
Свържете се с контактите си само чрез аудио или видео разговор с всякакви инструменти за сътрудничество като споделяне на екрана, запис, бяла дъска, пояснения.
СЪОБЩЕНИЯ
Лични и групови съобщения за изпращане на текст, изображения, файлове и т.н. и опция за филтриране на файловете по тип. Информация за присъствие, за да видите състоянието на достъпността на контакта, като онлайн, офлайн, далеч, зает.
КАНАЛИ
Създайте частни или обществени канали, организирани по теми, където собственикът може да покани членовете на екипа да се присъединят или всеки може да гледа канал и да се присъедини без покана.
Всяко устройство

Collaborate® Space работи на всяко устройство – мобилен, десктоп и ClearOne Collaborate Pro 300/600/900 устройства в помещения, конферентни и заседателни зали.

Производител

ClearOne

Към сайта на производителя

https://www.clearone.com/collaborate%C2%AE-space

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ClerOne Collaborate® space”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button