Crestron Flex UC-C160-T Integrator Kit

,

Crestron Flex UC-C160-T предоставя индивидуално решение за интегриране на видео конферентна зала  с интелигентната комуникационна платформа на Microsoft Teams®.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Crestron Flex UC-C160-T Integrator Kit

Crestron Flex UC-C160-T Integrator Kit - VideoConference.bg

Crestron Flex UC-C160-T Integrator Kit - VideoConference.bg

Видео системата Crestron Flex UC-C160-T осигурява персонализирано решение за видеоконферентна зала съвместима с Microsoft Teams. Поддържа единични или двойни видео дисплеи и разполага с UC Engine Engine с UC-ENGINE и 10.1 инчов сензорен екран. UC-C160-T позволява интегриране с вашия избор на дисплеи, камери, високоговорители, микрофони, миксери, превключватели и интерфейс за аудио конференции (или високоговорител).
Предоставя индивидуално решение за интегриране на видео конферентна зала с използване на интелигентната комуникационна платформа на Microsoft Teams®. Активира презентация, обаждане, конференции и сътрудничество за заседателни зали, класни стаи, съдебни зали и камари на съветите, използвайки вашия избор на AV оборудване. Постоянното потребителско изживяване във всяко пространство за срещи се осигурява чрез познатия и интуитивен потребителски интерфейс на Microsoft Teams, предлагащ проста работа, вграден календар и присъединяване с едно докосване.
Системата Crestron Flex C160-T се интегрира лесно и се свързва сигурно, с предоставяне и управление в облак чрез IoT чрез услугата Crestron® XiO Cloud ™. Съвместима е с всеки Microsoft Teams или Skype® for Business акаунт за рационално внедряване в SMB мрежа.
Crestron Flex е цялостна линия от решения за обединени комуникации и сътрудничество във всяка компания. Текущите опции включват решения за конференции и настолни телефони за Microsoft Teams® и Skype® for Business, като бъдещите решения ще се появят скоро за Zoom Rooms ™ и Open UC (поддръжка на отворена платформа за всяка уеб платформа за сътрудничество, конференции или телефония). От работния плот до конферентната зала и извън него, Crestron Flex предоставя отличително просто и последователно потребителско изживяване на всички места, където хората работят и се срещат.

Производител

Crestron

Към сайта на производителя

https://www.crestron.com/en-US/Products/Workspace-Solutions/Unified-Communications/Crestron-Flex-Integrator-Kits/UC-C160-T

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Crestron Flex UC-C160-T Integrator Kit”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button