Crestron UC-SB1-CAM Soundbar

,

Crestron UC-SB1-CAM е USB устройство, което ви позволява да го използвате като високоговорител, микрофон и камера за всички видове мултимедийни приложения, работещи на компютър.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Crestron UC-SB1-CAM Soundbar

Crestron UC-SB1-CAM Soundbar - VideoConference.bg

Crestron UC-SB1-CAM Soundbar - VideoConference.bg

Crestron UC-SB1-CAM Soundbar - VideoConference.bg

UC-SB1-CAM се състои от високоефективен AEC говорител и камера, които отговарят на спецификациите на Microsoft Teams® и Skype® for Business. Предлага се като част от цялостната система за видеоконференции Crestron Flex UC, модел UC-B160-T. Също така се предлага отделно за интегриране с всеки компютър, на който е инсталиран UC конферентен или съвместен софтуер, както и за общо представяне на компютърно AV съдържание. Единична USB 3.0 връзка осигурява интерфейс за включване и пускане към компютър или към Crestron UC Engine като част от системата Crestron Flex.

*Забележка. За конферентни приложения Zoom Rooms ™ UC-SB1-CAM може да бъде свързан към сензорен екран от серията Crestron TSW-760 или TSW-1060 с компютър, работещ със софтуер Zoom Rooms.

UC-SB1-CAM е устройство с USB аудио или USB видео клас, което ви позволява да го използвате като високоговорител, микрофон и камера за всички видове мултимедийни приложения, работещи на компютър. Дори и да не говорите по телефона, можете да използвате интелигентната звукова лента, за да споделяте съдържание с всички в стаята или да направите професионален запис на среща с изключителни резултати.

Превъзходно качество на звука
Интелигентната звукова лента осигурява напълно естествени разговори с изключителна вярност. Вградената му микрофонна решетка с ъгъл на покритие от 180 ° предава точно гласове в цялата стая, използвайки адаптивна технология за форматиране на лъчи, за да се фокусира върху това кой говори. Мощните му двупосочни стерео високоговорители възпроизвеждат пълен, богат и реален звук както за високоговорителя, така и за звукозаписа. Високопроизводителната AEC технология осигурява прозрачна работа в дуплекс без разсейване на ехото или шума. Допълнителната цифрова обработка на сигнала гарантира оптимално качество на звука за потапяне, независимо дали става въпрос за конференция или представяне на съдържание.

USB вход за камера
UC-SB1-CAM включва порт за USB 3.0 камера за хостинг на външна USB камера. Свързването на камерата към звуковата лента осигурява цялостна аудио и видео връзка с компютъра чрез един USB интерфейс.

Интелигентна HD камера
Вградената Huddly IQ ™ камера има ултра широко зрително поле с диагонал от 150 ° за заснемане на цялата конферентна зала с резолюция на Full HD 1080p видео. Високоточна асферична оптика, 12-мегапикселов CMOS сензор и усъвършенствана видео обработка осигуряват кристално чисто видео, без светлинни или шумови смущения или оптична аберация.
Genius Framing digital auto zoom интелигентно открива хората в стаята и винаги перфектно ги изрязва за оптимално гледане, без да губи разделителна способност. С Genius Framing няма нужда да управлявате камерата ръчно или да разчитате на запазени предварително зададени настройки. Независимо дали провеждате конференция „един на един“ или с целия персонал в залата, дори когато хората идват и отиват или се местят където и да са, изображението на камерата автоматично се приспособява към всеки, така че никой да не бъде пропуснат.

Подобрена функционалност
Crestron UC-SB1-CAM Smart Soundbar се интегрира безпроблемно с широк спектър от компютърни платформи на UC. USB връзката на принципа „plug-and-play“ ви позволява да контролирате звуковата лента през компютър, без да използвате допълнителен софтуер, дистанционни управления или система за управление. Компютърът автоматично открива връзката на саундбара, а от своя страна той отговаря на конферентен разговор, настройва силата на звука на високоговорителя или заглушава звука на високоговорителя или микрофона. На предния звуков панел работното състояние се показва със стилна ивица светлина, която се увеличава с увеличаване на силата на звука и промяна на цвета, което показва състоянието на връзката и изключването на звука.

Аналогов аудио вход и изход
Допълнителна аудио връзка е осигурена чрез небалансирани стерео аналогови входни и изходни жакове на задния панел. На входа се поставя всеки линеен източник на звук, който просто се подава към вътрешния усилвател и високоговорители, без да се регулира силата на звука или друга обработка на сигнала. Изходът е проектиран да захранва спомагателната система за слушане и предава същия звуков сигнал като високоговорителите на саундбара

Лесна инсталация
Монтажът се извършва с помощта на вградената скоба за монтаж на панти, която лесно се прикрепя към стената и ви позволява да наклоните звуковата лента напред за пълен достъп до конекторите на задния панел. След инсталиране и свързване саундбаръттрябва да бъде във вертикално положение за нормална работа. Конзолата ви позволява да закрепите панела към всяка повърхност на стената с два винта. Общо осем отвора за монтаж, подредени на стъпки от 2 инча (51 мм), побира 12 до 24 инча (305 до 610 мм) на всяко разстояние между вертикалните стойки.
Също така саундбара може просто да бъде поставена на рафт или маса. Оптимални резултати се постигат, когато устройството е поставено на ниво ухо / лице.

Производител

Crestron

Към сайта на производителя

https://www.crestron.com/en-US/Products/Workspace-Solutions/Unified-Communications/Smart-Soundbars/UC-SB1-CAM

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Crestron UC-SB1-CAM Soundbar”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button