Crestron

Crestron Electronics е американска мултинационална корпорация - производител и дистрибутор на аудиовизуално оборудване за автоматизация и интеграция, със седалище в Рокли, Ню Джърси. Компанията проектира, произвежда и разпространява оборудване, използвано за управление на технологиите в търговска аудиовизуална среда като места за срещи, конферентни зали, класни стаи и аудитории. Оборудването на Crestron се използва и за управление и автоматизация на домове, болници, хотели и други съоръжения. 
Crestron създават технологии за всички начини за работа и навсякъде - от настолни компютри до заседателни зали, от малки офиси до международни компании. Компанията създава иновативни технологии, които се адаптират към това, което вече имате и ви подготвят за това, което ще ви трябва в бъдеще. Платформи, устройства и системи, предназначени да подобрят комуникацията и сътрудничеството. Всички елементи се управляват през облак, което улеснява разполагането, наблюдението и инсталирането на актуализации. 
Crestron предоставя възможност да се използват най-новите постижения на техническия прогрес колкото е възможно по-просто. Независимо от това къде сте или какво правите, всичко е под контрол с Crestron.

Забележка:* Това видео НЕ МОЖЕ да бъде видяно в Explorer, моля, ползвайте всеки друг браузер!