Камера за видео конференции Aver CAM550

,

Уловете пълен изглед на стаята с широкоъгълна яснота. CAM550 е оборудван с два 4K обектива. Първата е PTZ камера с 12X оптично увеличение (24X общо увеличение) за ясно кадриране на участниците в срещата. Вторият е AI обектив с 95°FOV за осигуряване на панорамен изглед на стаята.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Камера за видео конференции Aver CAM550

4K двойна леща PTZ конферентна камера

 

CAM550 е оборудван с AI обектив за автоматизирана PTZ функционалност, която осигурява пълен изглед на присъстващите на срещата и открива новодошлите. Функцията Smart Gallery предоставя ясни изгледи на всеки участник от отдалечената страна. Активирайте операцията на камерата за управление с жестове, за да се насладите на плавно и безопасно изживяване при среща. 4K технологията с двоен обектив улавя стаята в нейната цялост, осигурявайки първокласно конферентно изживяване за стаи от среден до голям мащаб.

4K двойна леща предлага широкоъгълна яснота за стаи от среден до голям мащаб

 

Уловете пълен изглед на стаята с широкоъгълна яснота. CAM550 е оборудван с два 4K обектива. Първата е PTZ камера с 12X оптично увеличение (24X общо увеличение) за ясно кадриране на участниците в срещата. Вторият е AI обектив с 95°FOV за осигуряване на панорамен изглед на стаята.

Динамичното рамкиране подобрява ефективността на срещите

 

CAM550 бързо и прецизно се фокусира върху участниците и новодошлите. Когато новодошлите влязат, вторичният AI обектив започва да действа, за да ги открие, след което PTZ камерата автоматично прекадрира. Чрез напълно автоматична работа това динамично рамкиране оптимизира срещите и защитава безопасността на участниците.

AI Gesture Recognition осигурява безконтактно управление

 

Възползвайте се от интуитивното управление с жестове, за да управлявате камерата. Вграденото AI разпознаване на жестове елиминира точките на допир. Управлението на камерата никога не е било по-лесно или по-безопасно.

Маркирайте участниците с интелигентна галерия

Уловете ясно присъстващите със Smart Gallery, която позволява на технологията за разпознаване на лица и тела с AI да изреже лицата на участниците и да се увери, че всички изглеждат страхотно. Можете да избирате между режим на снимка на главата и на половината тяло, за да се адаптирате към всяка ситуация без компромис.

*Тази функция изисква PTZApp 2 да работи на компютъра

Отървете се от USB кабелни връзки, като използвате функцията AVer Virtual Stream

Отървете се от USB кабелните връзки, като използвате функцията AVer Virtual Stream. Технологията AVer Virtual Streaming прави CAM550 достъпен като видео източник на камера за виртуални срещи чрез една Ethernet връзка. Също така PoE+ порт опростява настройката и намалява разходите за инсталиране.

* PoE+ конфигурацията се поддържа само от Windows OS.

Активиране на интегриране на аудио проследяване на трета страна с предварително зададена връзка

 

Preset Link е изцяло нова функция на включеното PTZApp 2, която интегрира AVer USB камери с микрофони Shure® и Sennheiser®. Камерата автоматично идентифицира високоговорителите и незабавно настройва своето зрително поле чрез гласово проследяване, според вашите предварително зададени настройки на зоната. Надстройте изживяването на вашата интелигентна конферентна среща с Preset Link.

 

Производител

Aver

Към сайта на производителя

https://communication.aver.com/model/cam550

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Камера за видео конференции Aver CAM550”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button