Lifesize Icon 500 4K

Проектирана за различни по размер конферентни зали, системата Lifesize Icon 500  осигурява брилянтно качество на 4K видео с впечатляваща гъвкавост в заседателната зала.

Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Lifesize Icon 500 4K

Новата Lifesize Icon 500 осигурява 4K видео и съдържание, предавани от начало до край чрез облака Lifesize 4K и предназначени за заседателни зали със средни размери.Изпраща и получава 4K видео

  • Изпраща и получава 4K съдържание
  • Поддържа двойни дисплеи
  • Интегриран 5-кратно увеличение
  • Контрол чрез Lifesize Phone HD
  • Създадена, за да направи срещите лесни с връзката с облака директно в платформата Lifesize Cloud, новата Icon 500 предлага всички функции, необходими за професионално сътрудничество във Вашите срещи със средни размери.

Предназначен за съвременните пространства за срещи
С гъвкав дизайн с възможност за двоен дисплей, вграден 5-кратен зум и широко поле на обхват, Lifesize Icon 500 превръща видеоконферентни системи за срещи  в интуитивно и извънредно 4К решение. Наред с качеството на звука и контрола от Lifesize Phone HD, всеки може да се види и чуе случващото се в стаята.
Изградена за изключителни комуникации
Icon 500 позволява зашеметяващо споделяне на пълноценно 4K съдържание, идеално за организации, където качеството на съдържанието е от ключово значение. Архитектите, дизайнерите, производителите, разработчиците на продукти, здравните екипи и изследователите ще видят огромната разлика в качеството при работа с отдалечени екипи, което означава, че могат да се видят повече подробности и да се вземат по-точни решения.
А с безпроблемна интеграция с услугата Lifesize, всеки получава достъп до множество отлични комуникационни възможности, достъпни за професионално сътрудничество и управление.

Производител

Lifesize

Към сайта на производителя

https://www.lifesize.com/en/video-conferencing-equipment/icon-500-camera

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Lifesize Icon 500 4K”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button