Lifesize Passport

Представяме ви новата LifeSize® Passport™ – най-гъвкавата, достъпна и лесна за употреба HD видео-комуникационна система.
Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Lifesize Passport

Представяме ви новата Lifesize Passport – най-гъвкавата, достъпна и лесна за употреба HD видео-комуникационна система. TelePresence в дланта на ръката ви.

Lifesize Passport е първата и единствена HD видео-комуникационна система, която предлага едновременно TelePresence качество, невероятна лекота на работа и достъпна цена. Тя дава възможност за неограничена комуникация дори и до най-отдалечените служители във вашата организация. С компактния си размер, Lifesize Passport е първата наистина портативна TelePresence-системата; Passport е толкова малка, че тя се побира в дланта на ръката ви.

С Lifesize Passport получавате True HD видео качество – 720p30 – за една естествена и реалистична комуникация – и това е възможно дори при скорост от само 1Mbps през всякаква интернет връзка. Lifesize Passport е и първата система за HD видео-комуникация, която работи със Skype ™, като свързването с колеги и клиенти е по-лесно от всякога.

В днешната бързо развиващата се глобална икономика, телефона и електронната поща не са достатъчни. Често директния контакт е жизненоважен за успеха, но пътуването е скъпо и отнема много време. Lifesize Passport ви дава възможност да се увеличи производителността и да се съкрати загубата на време и разходите за пътуване. Възвръщаемостта на тази инвестиция никога не е била по-добра.

Основни характеристики:

  • Lifesize Passport
  • Standards: H.323, SIP, Skype (audio), H.261, H.263, H.264, H.239 (receive), G.711, G.722, G.728, G.729, MPEG-4-AAC-LC
  • Resolutions: 720p30 encode and decode at 1Mbps
  • Features: Built-in ringer, H.235 (AES) Encryption, H.460 NAT/FW traversal, IPv4, IPv6, Kensington Security Slot ™
  • Input/Output: Camera input, HD video out, MicPod input, Audio out

>>към сайта на производителя

Производител

Към сайта на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Lifesize Passport”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button