Logitech Tap контролер със сензорен дисплей

Logitech Tap е идеален контролер за конферентни зали с предварително конфигурираните решения за Google Hangouts Meet, Microsoft Teams Rooms, Zoom Rooms и Skype Room Systems.

Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Logitech Tap контролер със сензорен дисплей

Контролерът със сензорен екран Logitech Tap се свързва към всеки компютър чрез USB, отваряйки нови възможности за приложения като екипна колаборация, автоматизация на помещенията и цифрова сигнализация. За разлика от AV контролерите, които изискват сложна интеграция и инсталиране, Logitech Tap предлага  plug-and-play свързване и възпроизвеждане като допълнителен дисплей.
След това разработчиците и системните интегратори могат да проектират потребителски интерфейс, базиран на допир, за да опростят работните процеси и да автоматизират задачите. Благодарение на своят 10,1-инчов сензорен екран, нископрофилен корпус и множество аксесоари за монтаж, Logitech Tap предлага елегантен външен вид и удобни опции за поставяне, които поддържат широк спектър от размери и оформления на стаите.
Logitech Tap е идеален контролер за конферентни зали с предварително конфигурираните решения за Google Hangouts Meet, Microsoft Teams Rooms, Zoom Rooms и Skype Room Systems.

Logitech Tap контролер със сензорен дисплей - VideoConference.bg

Характеристики и предимства:

  • 10.1 ”сензорен дисплей: –  издържа на пръстови отпечатъци и отблясъци за висока четливост и лесна работа.
  • Безшумна работа: – Елегантният дизайн без вентилатор осигурява удобен ъгъл от 14 ° за лесно четене, като същевременно създава място за връзки, кабели и задържащи механизми.
  • Винаги в готовност: – Вграденият сензор за движение спестява мощност при празен ход и захранва, когато човек се приближи.
  • Жак за слушалки: – Разширява кабелните аудио възможности на хост компютъра до плота, идеален за лични разговори и за хора с увреден слух.
  • Двойни изходи за кабели: – Здравият метален капак с подвижен долен и заден изход поддържа кабелите подредени и сигурни.
  • Вградено задържане на кабели: – За да поддържате връзките здраво, Tap разполага с цялостна система за облекчаване и задържане на напрежението, скрита изцяло в нейния корпус.
  • USB порт за аксесоари: – Свържете аксесоар като USB високоговорител или свържете втори Докоснете за приложения, които поддържат репликация на екрана.
  • Множество опции за монтаж: – Вграден 100-милиметров VESA модел е съвместим с хиляди монтаж и аксесоари на трети страни. Опционалните крепежи за маса, щранг и стена предлагат още по-голяма гъвкавост.
  • HDMI вход за споделяне на съдържание: – Предоставя незабавно съвместно споделяне на съдържание, когато се използва с Google Hangouts Meet хардуер, Microsoft Teams Room и Zoom Rooms.
  • Кабел : – Включеният 10-метров Logitech Strong USB кабел предлага висока якост на дърпане и сертифициран за вграждане  в стени

Производител

Logitech

Към сайта на производителя

https://www.logitech.com/en-gb/product/tap

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Logitech Tap контролер със сензорен дисплей”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button