Облачни решения

Облачната видеоконферентна връзка е иновативна версия на стандартна видеоконферентна връзка, която е удобна с това, че не изисква инсталиране и използване на специален софтуер. Тази онлайн услуга е чудесна за провеждане на оперативни срещи и съвместно обсъждане на различни въпроси с колеги и партньори.
Внедряването на облачни технологии е удобен, качествен и високоефективен начин за аудио и видеоконференции. Благодарение на базиран на облак софтуер можете да получите отлично качество на необходимата ви комуникация, без да излизате извън бюджетните си разходи. 
Облачните решения (cloud-based solutions) перфектно допълват фиксираните системи за видеоконференции и правят видео разговорите прости, удобни и мобилни, както никога досега. Ако трябва да се свържете от офиса - има система за видео комуникации, която осигурява видео и звук с най-високо качество. Ако събеседникът не е в офиса, тогава той може спешно да се свърже с конференцията от своя телефон, таблет и лаптоп - основното е да има стабилен интернет.