Poly Blackwire C7225 USB-A Слушалки

, ,

Blackwire 7225 предлага невероятно преживяване, което ви позволява да се съсредоточите върху работата, докато слушате музика или други медии в hi-fi стерео.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Poly Blackwire C7225 USB-A Слушалки

Blackwire 7225 предлага невероятно преживяване, което ви позволява да се съсредоточите върху работата, докато слушате музика или други медии в hi-fi стерео. Когато е време да си сътрудничите чрез аудио или видео, активното шумопотискане (ANC) намалява фоновия шум за високоговорителя. Уникалният дизайн отговаря на нуждите на офис професионалистите за стилна слушалка, която изглежда и звучи чудесно за слушане на медии или сътрудничество при гласови или видео разговори. Контролите с едно докосване и медиите са лесно достъпни от слушалките, което улеснява потребителите да преминат от концентрация към сътрудничество на място. Blackwire 7225 се поддържа от Plantronics Manager Pro – Софтуер като услуга (SaaS), който се продава отделно, което ви позволява да наблюдавате, управлявате и поддържате устройства в цялата компания от всеки уеб браузър. (Свържете се с нас за информация относно Plantronics Manager Pro)

Характеристики:

• Идеален за целодневна употреба, аудио, видео и слушане на мултимедия с Hi-Fi стерео, безконен.
• Активното и пасивното шумопотискане при поискване блокира разсейването.
• Специфична връзка с PC / Mac с универсална USB-A или USB-C връзка.
• Избор на черен или бял цвят.
• Четири микрофона откриват шум от всички посоки, отделят шум от гласа на високоговорителя, с цифрова обработка на сигнала (DSP) за постигане на естествен гласов звук

Производител

Poly

Към сайта на производителя

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Poly Blackwire C7225 USB-A Слушалки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button