Poly G7500 Video Conferencing Bundle

Poly G7500 е мощен контролен център за 4k видеоконферентна връзка, безжично споделяне на съдържание и цифрова дъска в офиса – идеален за средни групи от 6-10 души.

Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Poly G7500 Video Conferencing Bundle

Poly G7500 е мощен контролен център за 4k видеоконферентна връзка, безжично споделяне на съдържание и цифрова дъска в офиса. Този пакет е идеален за средни групи от 6-10 души: G7500 Codec, EagleEye IV 4x камера, IP Table Microphone и BT дистанционно управление. Интеграция с Zoom без нужда от допълнителни компютри в конферентната зала. Поддръжката на кодек H.265 значително намалява честотната лента, необходима за видео разговори, и прави 4K видеото да работи безупречно дори и в места с ограничения на честотната лента.
Кодекът ви предоставя невероятни детайли с 4k Ultra HD видеоконференции. G7500 предлага безжична връзка с Bluetooth и Wi-Fi. Системата осигурява високо качество на звука на Polycom, включително NoiseBlock и Acoustic Fence. Свържете множество устройства, включително HD дисплей с помощта на HDMI и до 3 микрофона, използвайки стандартни Ethernet кабели.
Този пакет включва EagleEye IV 4x камера, която използва 4k UHD сензор, за да предложи Full HD видео с 1080p. PTZ камерата осигурява 4-кратно оптично увеличение, 200 ° панорамен обхват и 50 ° обхват на накланяне. IP Table Microphone предлага HD аудио пикап на 360 °. Включеното дистанционно се свързва с Bluetooth, така че не е нужно да се притеснявате за видимост.
Стандартните кабели за Ethernet могат да се използват за свързване на микрофони за маса и таван за лесни и рентабилни дълги кабелни кабели в по-големи помещения.
API за почивка предлагат мащабируемост, сигурност и повече персонализиране за контрол на стаята, заедно с поддръжка за API на командния ред за обратна съвместимост.
Поддържа наследени Polycom интерфейси за камера и микрофони и повторно използване на съществуващи периферни устройства за по-рентабилни внедрения.

Включва:

  • G7500 кодек
  • EagleEye Cube USB
  • Поли IP микрофон
  • Bluetooth дистанционно управление
  • Кабели

Производител

Poly

Към сайта на производителя

https://www.polycom.com/hd-video-conferencing/room-video-systems/polycom-g7500.html

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Poly G7500 Video Conferencing Bundle”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button