Poly Realpresence TRIO 8300

,

Realpresence Poly Trio 8300 е интелигентно решение за SIP конференция за малки стаи с до 5 участници, поддържащ 3 микрофона, Bluetooth, Wi-Fi и един Gigabit Ethernet.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Poly Realpresence TRIO 8300

Poly Trio 8300 е решение за SIP конференция за малки стаи с до 5 участници. Poly Trio 8300 предлага същия интерфейс и висококачествено аудио като предшествениците си, което ви позволява бързо да се присъедините към срещи само с едно натискане на бутон.
Основните характеристики включват 3 кардиоидни микрофона, поддръжка на Bluetooth и Wi-Fi, поддръжка на широколентов кодек и един Gigabit Ethernet. Устройството комбинира най-модерните звукови функции в индустрията с проста навигация, за да превърне всеки малък конферентен център в интелигентно пространство за сътрудничество.
Освен HD глас, устройството осигурява технологията Acoustic Clarity за пълно дуплексни разговори. NoiseBlock също гарантира безопасни нива на шум, без да се притеснявате, че нещо прекъсва потока на разговора.
Прост интерфейс за незабавно сътрудничество
Едно устройство осигурява Wi-Fi, USB, Bluetooth и IP свързаност, като гарантира, че всяка конферентна зала ще бъде в състояние да се свърже без значение какъв тип настройка е налице. С опростен интерфейс всеки бизнес ще може да управлява системата без затруднения. Благодарение на USB и Bluetooth връзката можете да използвате личните си устройства (жични или безжични) за облачни конференции или да осъществявате разговори със списъка си с контакти. Trio 8300 е проектиран с гъвкавост, позволяваща свързване към няколко платформи едновременно, идеален за хибридна среда.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ:
Конферентен телефон за малки заседателни зали
HD качество на звука с три микрофона
Аудио свързаност за мобилни устройства
Wi-Fi аудио разговори (2.4-5 GHz)
Poly NoiseBlock елиминира фоновия шум
Гъвкава модулна архитектура, готова за нововъведения

Производител

Poly

Към сайта на производителя

https://www.polycom.com/voice-conferencing-solutions/conference-phones/trio.html

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Poly Realpresence TRIO 8300”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button