Poly Studio E70

, ,

Poly Studio E70 е интелигентна 4K камера с двоен обектив за големи помещения за видеоконференции, която може да се използва с Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans и др

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Poly Studio E70

Poly Studio E70 е първата по рода си интелигентна камера, която изпълва конферентните зали със зашеметяващо качество на видеото, най-новите аудио функции и анализи от следващо ниво. Двойните обективи с 20 -мегапикселови 4K сензори, подобрени с технологията Poly DirectorAI, създават несравнимо качество на видеото – идеално за хибридна работна среда.

Характеристики:
Двойни лещи с 20MP 4K сензори
Технология Poly DirectorAI
Вграден електронен моторизиран затвор
Включва софтуер за контрол на Poly Lens
Свързва се с Poly G7500 и Poly Microsoft Teams Room
Сертифициран за  ZOOM

Poly Studio E70 е идеална камера за големи конферентни зали и предлага безпроблемен преход между широкоъгълен и тесен обектив. Стаята се вижда изцяло с всички детайли.
Технологията Poly DirectorAI създава несравнимо качество на видеото. Сякаш режисьорът е в стаята с вас, за да се увери, че всички са видими, идеално за хибридни срещи.
От Poly са помислили за всичко в дизайна на това устройство, включително за подобрена сигурност с моторизиран вграден електронен затвор за поверителност, чрез интегриран електронен клапан.
Софтуерът Poly Lens позволява на ИТ специалистите да наблюдават и контролират устройства за глас, видео и слушалки. Разгръщайте, персонализирайте, актуализирайте и получавайте информация от една или хиляди крайни точки с една мащабируема платформа. Poly Lens го прави лесен: не са необходими сложни предварително зададени ИТ настройки.

ПРЕДИМСТВА НА ИЗПОЛЗВАНЕТО

В днешната хибридна работна среда е изключително важно участниците, които се присъединяват към среща дистанционно, независимо къде работят, да се чувстват сякаш седят до членове на екипа. Ключът към безпроблемната връзка е професионално оборудване за сътрудничество, което осигурява равни условия за всички участници в срещата.

Производител

Poly

Към сайта на производителя

https://www.poly.com/us/en/products/video-conferencing/studio/studio-e70

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Poly Studio E70”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button