Poly Studio P5 Webcam PRO

,

Персонална уеб камера с разделителна способност 1080p, 4-кратно увеличение, насочен микрофон и USB жак за слушалки, на принципа „включи и пусни“.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Poly Studio P5 Webcam PRO

Poly Studio P5 е персонална уеб камера, специално проектирана за видеоконференции. Устройството предава изображения в разделителна способност 1080p, има 4-кратно цифрово увеличение, насочен микрофон и USB жак за слушалки, което улеснява свързването на камерата към аудио системата на принципа „включи и пусни“. От съображения за поверителност уеб камерата е снабдена с вградено затворяне на обектива.

Автоматичната компенсация при слаба светлина и живите цветове ви позволяват да изглеждате най-добре, без да оставате на тъмно. 1080p резолюция с 4-кратно цифрово увеличение ви фокусира. Този уред е достатъчно здрав и компактен, за да бъде преносим. Гъвкавата и проста настройка на камерата ви позволява да изберете необходимите параметри с няколко щраквания. С Poly Lens е лесно дори за непрофесионалисти.

Приложението Poly Lens Cloud Management предоставя инструментите, необходими за управление на всяко устройство от Poly Studio P Series, с дистанционно отстраняване на неизправности, актуализации, контрол и интерактивен дисплей.

Може да сте готови за видео среща, но понякога това, което правите, не бива да се вижда от другите. Вграденото затворяне за поверителност в Poly Studio P5 ви дава допълнителен контрол, така че да не бъдете забелязани в грешния момент.

Poly Studio P5 работи с видео приложенията, които вече познавате. Една проста USB връзка към вашия компютър или Mac ще превърне вашето видео конферентно изживяване.

Спецификации:

Разделителна способност 1080p (Full HD), 720P (HD)
Автофокус 4x увеличение / EPTZ
Зрителен ъгъл 80 ° DFOV

Микрофон
Тип еднопосочен микрофон, оптимизиран за лично работно пространство
Честота Честотна характеристика 50 Hz до 16 kHz

Системни изисквания
Windows 8.1, 10 / Mac OS X 10.7 или по-нова версия
USB 2.0 порт

Размери
Само корпус на камерата 37,7 W x 34 H x 62 D (mm)
Камера със скоба за монитор 60 W x 43 H x 68 D (mm)

Производител

Poly

Към сайта на производителя

https://www.poly.com/za/en/products/video-conferencing/studio-p/studio-p5

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Poly Studio P5 Webcam PRO”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button