Polycom Pano

,

Всеки участник във видео конферентните сесии би искал да може бързо и лесно да обменя презентации и електронни таблици – просто свържете Polycom® Pano™ безжично с екран.

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Polycom Pano

Polycom® Pano ™ е безжична система за презентации и споделяне на съдържание от лаптоп, таблет или смартфон чрез Miracast и AirPlay. Всички видове цифрово съдържание, картини, PDF файлове, видеоклипове в 60 кадъра в секунда, приложение или само активният екран могат да се показват в 4K резолюция на до четири дисплея едновременно. Използвайки Polycom Pano, няколко лица могат да обединяват идеите си и да комбинират съдържание от до четири външни източника. Чрез сензорният дисплей само с едно докосване, потребителят може да взаимодейства, да коментира и да използва функциите на бялата дъска на дисплея и да ги сложи в презентацията си. С използването на уеб-браузър могат да се инсталират софтуерни актуализации и да се променят настройките, за да се интегрира Pano по време на видеоконференция.
Ако потребителят няма последната версия на Miracast или AirPlay, той може да използва Pano App и с Windows 7 или Apple OS X, за да бъде свързан безжично. След като се стартира приложението, той се свързва с близките устройства и показва последните използвани в списъка теми. За последващи срещи приложението може да бъде споделено в група или стая, допълнена с лични бележки.
Ако използвате сензорния екран комплекс Polycom® Pano ™, ще имате допълнителен набор от функции, които не са налични при използване на други средства за споделяне на безжичен съдържание, включително разширени функции за коментиране и съвместно редактиране, както и интерактивна бяла дъска.  Polycom® Pano ™ е съвместим с всички видове видео оборудване и следователно лесно се интегрира във всяко техническо оборудване на заседателната зала.

Описание (не е задължително)
HTML/JavaScript код:

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/lcoWF60OcIQ“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

Производител

Poly

Към сайта на производителя

http://www.polycom.com/content-collaboration/content-sharing/pano.html#stab3

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Polycom Pano”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button