Polycom RealPresence Group 300

Оптимизирана за по-малки групи, видеконферентната система Polycom RealPresence Group 300 е идеална за малки заседателни зали, стаи за посрещане на гости и клиенти в офиси.

Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Polycom RealPresence Group 300

Ефективната комуникация между различните клонове на една компания придобива все по-голямо значение в съвременната бизнес среда. Различните работни екипи, които често пъти са позиционирани на крайно отдалечени точки един от друг, трябва да вършат повече работа с по-малко ресурси. Точно видео комуникацията е инструментът, който може да подобри производителността на екипите, без значение на разстоянията между тях.

Серията видеоконферентни системи Polycom Real Presence (300, 500  700) съчетават в себе страхотно видео качество и простичък интерфейс с нови функционалности, широка оперативна съвместимост и изгодна цена. А освен това устройствата на Polycom имат имат отворен стандарт и ще комуникират безпроблемно с милиони други устройства на други марки по целия свят.

Оптимизирана за по-малки групи , видеконферентната система Polycom RealPresence Group 300 е идеална за малки заседателни зали, стаи за посрещане на гости и клиенти и офиси. Тя може бързо и лесно да бъде конфигурирана и настроена, много компактна, с елегантен дизайн, който не се натрапва  и не претрупва стаята.

>> За допълнителна информация

>> Към сайта на производителя

Производител

Poly

Към сайта на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Polycom RealPresence Group 300”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button