Polycom RealPresence Group 500

Видеоконферентната система Polycom RealPresence Group 500 е идеален вариант за конферентни зали и други сродни помещения.
Категория: Марка:

Позвънете за цена и оферта на: +359 876 64 11 17

Описание на Polycom RealPresence Group 500

Ефективната комуникация между различните клонове на една компания придобива все по-голямо значение в съвременната бизнес среда. Различните работни екипи, които често пъти са позиционирани на крайно отдалечени точки един от друг, трябва да вършат повече работа с по-малко ресурси. Точно видео комуникацията е инструментът, който може да подобри производителността на екипите, без значение на разстоянията между тях.

Серията видеоконферентни системи Polycom Real Presence (300, 500  700) съчетават в себе страхотно видео качество и простичък интерфейс с нови функционалности, широка оперативна съвместимост и изгодна цена. А освен това видеоконферентните системи на Polycom имат отворен стандарт и ще комуникират безпроблемно с милиони други устройства на различни марки по целия свят.

Видеоконферентната система Polycom RealPresence Group 500 е идеален вариант  за конферентни зали и други сродни помещения – като се започне от малки заседателни зали и се стигне до големи помещения с два екрана. Системата е от ново поколение и съвместява прост потребителски интерфейс, който е user friendly. Същевременно IT администраторите ще останат възхитени от компактния дизайн, широка оперативна съвместимост, както ще получат на изключително изгодна цена.

>> За допълнителна информация

>> Към сайта на производителя

Производител

Poly

Към сайта на производителя

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Polycom RealPresence Group 500”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button