Производители

Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество и доказани партньорски отношения с големите производители на аудио и видео конферентна техника Avaya, Aver, Barco, Cisco, Crestron, HRT, LifeSize, Logitech, Poly(Polycom & Plantronics), Telycam,Yealink и други, Аудио Арте предлага на българския пазар най-съвременните аудио и видеоконферентни решения, при оптимално съотношение на цена - качество.

Arec

AREC предлага хардуерни и софтуерни видео решения и аудиовизуални системи. Гамата от системи разработени от компанията включват - мрежови камери с висока разделителна способност, автоматични системи за проследяване, системи за насочване, интелигентни медийни станции с функции за запис и излъчване.
С впечатляващи технически характеристики, усъвършенствана функционалност и компактен и модерен дизайн, AREC решенията се интегрират перфектно със съществуващата инфраструктура в различни области на дейност.

Avaya

Avaya Inc. е американска компания, световен лидер в областта на IP-телефонията. Специализирана е в проектирането, разработката, развитието и администрирането на корпоративни мрежи за широк спектър от фирми, малки предприятия и нетърговски фондове до крупни корпорации и правителствени учреждения.

AVer

Aver предлага видеоконферентни решения на изгодни цена с добро качество, съизмеримо с моделите от нисък клас на водещите производители, но с възможност за предаване на PC данни и изходи за два монитора. Системите за видео конференции на AVer са лесни за използване и съвместими с повечето приложения в облачни и уеб базирани конференции. Благодарение на безпроблемно интегриран софтуер и качество на видео от световна класа, което съответства на всеки тип заседателна зала, AVer също се препоръчва или сертифицира от водещи доставчици на софтуер за видеоконференци.

Barco

Barco е глобална технологична компания, която проектира и разработва решения за визуализация за различни професионални пазари. Безжичните системи за презентация са разработени от Barco за вдигане на нивото на срещи и конференции, като алтернатива на скъпите кабелни настройки. ClickShare и wePresent ви позволяват безжично да свързвате множество устройства към един главен екран,  просто, лесно и удобно за споделяне.

Cisco

Cisco Systems, Inc е световният лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. Компанията е носител на редица престижни международни награди, сред които „№ 1 в иновациите в областта на информационните технологии" на сп. Fortune.  В началото на новото хилядолетие Cisco се насочва към пазара на интернет видео и пуска първите IP телефонни централи. 

ClearOne

ClearOne е компания, която проектира, разработва и продава системи и решения за видео и аудио конферентна комуникация, стрийминг, Digital Signage комуникации. ClearOne създава своите комплексни решения за гласова и визуална комуникация, предлагайки безпрецедентни нива на функционалност, надеждност и мащабируемост. 

Crestron Electronics

С повече от 40 години опит в бизнеса и 91 офиса в световен мащаб, Crestron Electronics е водещ доставчик на системи за управление и автоматизация на домове, офиси, училища, болници, хотели и други съоръжения. Crestron предоставя възможност да се използват най-новите постижения на техническия прогрес колкото е възможно по-просто. Независимо от това къде сте или какво правите, всичко е под контрол с Crestron.

HuddleCamHD

HuddleCamHD са висококачествени видеокамери, подходящи за HD видеоконферентна връзка.

Lifesize

Lifesize Communications е първата компания, разработила и внедрила видеокомуникационни продукти с висока резолюция (High Definition). От самото си основаване, тя се позиционира като водеща в технологично отношение компания в бранша.

Logitech

Logitech е швейцарска компания, специализирана в разработването на продукти и технологии, които са станали неразделна част от ежедневието. Основните му приоритети са въвеждането на иновации и подобряването на качеството на продуктите. Компанията е основана в Лозана (Швейцария) през 1981 г. и бързо печели пазарни позиции, разширявайки сферата си на влияние до Силиконовата долина.

Owl labs

Owl Labs е компания, която произвежда устройства за видеоконферентна връзка. Основана е през 2014 г. от експертите по роботика Макс Макеев и Марк Шнитман. През юни 2017 г. компанията представи своето устройство за видеоконферентна връзка Meeting Owl, с вградена отгоре камера, която има 360 градуса зрително поле, същевременно фокусирайки се върху човека, който говори.
Owl Labs е призната от Асоциацията за рисков капитал на Нова Англия с награда NEVY за „Най-яркото технологично стартиране“.

Poly (Polycom & Plantronics)

Polycom е американска компания за производство и прилагане на аудио и видео продукти за конферентна връзка. Компанията има над 600 патента в областта и над 2,5 млн. инсталации, които са изградени в цял свят. В края на 2018г. компанията се обедини с Plantronics под името POLY.

Telycam

Telycam е компания посветена на проектирането и производството на Full HD и 4K Ultra HD видеокамери на достъпни цени, за видео сътрудничество, с изключително високо качество на изображение за видеоконференции, образование, телемедицина, стрийминг и други индустрии. Компанията не само произвежда различни видове PTZ видеокамери и USB камери за видео конференци, но също така произвежда напълно персонализирани решения (ODM). 

Vaddio

Vaddio e водещ производител на специализирани PTZ камери, Hi-End системи за контрол на камери и съвременни мебели, използвани в областта на електронните медии, аудио/визуални и видеоконферентните индустрии. Продуктите на компанията са интегрирани в телевизионни студия, държавни и образователни институции, както и корпоративни конферентни зали по целия свят.

Yealink

Yealink Network Technology (създадена през 2001 г.) е световен лидер в предоставянето на решения за унифицирани комуникации (UC), вторият по големина доставчик на SIP телефони в света и лидер на китайския пазар. Продуктовото портфолио на компанията включва системи за видео и аудио конференции, IP настолни и DECT телефонни апарати и аксесоари. Решенията на Yealink са напълно съвместими със стандартите SIP, H323, WebRTC, както и с повечето хардуерни и софтуерни решения за видеоконферентна връзка на пазара: Cisco, Poly и други.Заменете този текст с вашия